Δημοσιεύθηκε στην Σχολικές εκδρομές

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Viber 2022 10 30 17 42 25 982

 

Η πρώτη τριήμερη εκδρομή του σχολείου μας μετά το 2019 έγινε επιτέλους πραγματικότητα!

Από τις 29 ως τις 31 Οκτωβρίου οι μαθητές της Γ΄τάξης επισκέφτηκαν την πρωτεύουσα στο πλαίσιο του προγράμματος Επισκέψεις σχολείων στη Βουλή των Ελλήνων. 

Το Σάββατο 29/10 στις 7 π.μ. γεμάτοι ενθουσιασμό οι μαθητές ξεκίνησαν από την αυλή του 2ου ΕΠΑΛ με προορισμό την Αθήνα. Πρώτος τους προορισμός ήταν η Βουλή των Ελλήνων στις 4 μ.μ.. Εκεί τα παιδιά μας είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους  του κτιρίου, αλλά και να καθίσουν στα έδρανα των βουλευτών. Μετά το τέλος της επίσκεψης οι μαθητές πήγαν στο ξενοδοχείο τους, ώστε να ετοιμαστούν για τη βραδινή τους έξοδο σε ταβέρνα με ζωντανή μουσική στου Ψυρρή. Το κέφι, τα τραγούδια και ο χορός έκαναν τη βραδιά αξέχαστη για όλους!

 

στην Αθηνα

 

Την Κυριακή τα παιδιά μας ξεναγήθηκαν στον Ιερό Βράχο και το Μουσείο της Ακρόπολης, όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα θαύματα του αρχαιοελληνικού πολιτισμού. Η μέρα συνεχίστηκε με περιήγηση στην Πλάκα και το Μοναστηράκι και  έκλεισε με την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης Σεσουάρ για δολοφόνους στο θέατρο Λαμπέτη.

 

στην Αθήνα 2

 

Τη Δευτέρα, πριν την επιστροφή, τα παιδιά επισκέφτηκαν το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Κατάκοποι μα ενθουσιασμένοι έφτασαν στην Κοζάνη στις 10:30 μ.μ..

Αρχηγός της εκδρομής ήταν η διευθύντρια κα Μουστάκα Θεοδώρα και συνοδοί εκπαιδευτικοί οι Αμαραντίδου Ελισάβετ, Παπαευαγγέλου Χρήστος, Παφίλη Κατερίνα, Τζορβατζή Νίκη και Χατζηγεωργιάδης Γιώργος.

Είμαστε πολύ περήφανοι για την άψογη συμπεριφορά των παιδιών μας κατά τη διάρκεια της εκδρομής, γεγονός που μας έδωσε θάρρος και κίνητρο να οργανώσουμε κι άλλες εκδρομές κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους.

 

Για το 3ο Γυμνάσιο Κοζάνης

Σακοράφα Μαρία

Σταθοπούλου Νικολέτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *