Δημοσιεύθηκε στην Σχολικές Γιορτές

Σχολική Γιορτή για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 και της Γιορτής της Σημαίας

1εικόνα Viber 2022 10 27 10 01 50 128

 

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η σχολική μας γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 και τη Γιορτή της Σημαίας, η πρώτη μετά από 2 χρόνια που έγινε στον χώρο εκδηλώσεων του σχολείου χωρίς περιορισμούς.

γιορτή

Η φετινή μας γιορτή  ξεκίνησε με ένα μικρό αφιέρωμα στην ελληνική σημαία κατά το οποίο έγινε και η καθιερωμένη ανάγνωση του πρακτικού ορισμού σημαιοφόρων και παραστατών και απονομής αριστείων και βραβείων. Την απονομή αριστείων, βραβείων και ειδικών επαίνων στους μαθητές και μαθήτριες που αρίστευσαν, πρώτευσαν αλλά και ξεχώρισαν κατά το σχολικό έτος  2021-2022 ακολούθησε η παράδοση της Σημαίας στους σημαιοφόρους από τη  Διευθύντρια κ. Μουστάκα Θεοδώρα. 

Ακολούθησε η παρουσίαση ενός  χρονικού για τον Β΄Παγκόσμιο πόλεμο, πλαισιωμένο από ποιήματα και οπτικοακουστικό υλικό.

 

 

.jpg

 

2

 

Υπεύθυνες εκπαιδευτικοί για την οργάνωση και τον συντονισμό της γιορτής που παρουσίασαν μαθήτριες και μαθητές του Β3 τμήματος ήταν η Υποδιευθύντρια  κ. Σακοράφα Μαρία, η κ. Βαρδάκα Μαρία και η κ. Παφίλη Κατερίνα, η οποία ήταν και υπεύθυνη της χορωδίας του σχολείου (τμήμα Β1)  Την διαχείριση και προβολή του οπτικοακουστικού υλικού είχε η μαθήτρια του Γ3 Μπουρζανάτζε Τένια.  Την τεχνική υποστήριξη της γιορτής ανέλαβαν ο Υποδιευθυντής  κ. Τσιάρας Νίκος και ο κ. Μήτρακας Νίκος.

Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και τους μαθητές που συμμετείχαν στην γιορτή, στους συναδέλφους για την επιτυχημένη οργάνωση και  διεξαγωγή της,  αλλά και σε όλους μας τους μαθητές και μαθήτριες που αρίστευσαν και πρώτευσαν, κάνοντάς μας για άλλη μια χρονιά περήφανους.

 

 

Για το 3ο Γυμνάσιο Κοζάνης

Μαρία Σακοράφα

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *