Δημοσιεύθηκε στην Δράσεις, Εκπαιδευτικά Παιχνίδια, Επιμορφωτικές

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΜΕΡΑ ΓΛΩΣΣΩΝ 2022

Την 21η επέτειο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών γιορτάσαμε σήμερα, 26 Σεπτεμβρίου 2022, με δράσεις που οργανώθηκαν στο σχολείο μας την τελευταια διδακτική ώρα.

Μερα Γλωσσών 2022

 

Στόχος μας να τιμήσουμε τη γλωσσική και πολιτιστική διαφορετικότητα της Ευρώπης συνδυάζοντάς την με τη σημερινή πραγματικότητα. Προσπαθήσαμε να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις των μαθητριών και μαθητών μας αλλά και να τους προσφέρουμε στιγμές διασκέδασης και δημιουργικότητας !

Υπεύθυνη για τις ιδέες, τη δημιουργία των παιχνιδιών και την οργάνωση των δράσεων ήταν η κ. Καρανάτσιου Αναστασία (ΠΕ07-Γερμανικής Γλώσσας)

Η Α τάξη ζωγράφισε τις σημαίες των ευρωπαϊκών χωρών και έφτιαξε μία γιρλάντα. Η Β τάξη δημιούργησε μία αφίσα με λέξεις σε διάφορες γλώσσες. Η Γ τάξη συζήτησε για τον γλωσσικό πλούτο της Ευρώπης και έπαιξε διαδραστικά παιχνίδια. Το αποτέλεσμα και η δημιουργικότητα των παιδιών μας εξέπληξε όλους!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους διδάσκοντες εκπαιδευτικούς του σχολείου που με χαρά δέχτηκαν να συντονίσουν τις δράσεις σε κάθε τμήμα ξεχωριστά, συμβάλλοντας στην επιτυχία των δράσεων!

Συγχαρητήρια στις μαθήτριες και τους μαθητές μας που με χαρά και μεράκι συμμετείχαν στις δράσεις μας, κάνοντας τη μέρα αυτή ξεχωριστή!

Ευελπιστούμε να γίνει ο εορτασμός της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών ένας θεσμός στο σχολείο μας και κάθε χρόνο να τη γιορτάζουμε με νέες ιδέες και δράσεις!

 

Για το 3ο Γυμνάσιο Κοζάνης

Μαρία Σακοράφα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *