Δημοσιεύθηκε στην Διδακτικές Επισκέψεις

Διδακτικές επισκέψεις στο ΕΚΦΕ Κοζάνης

Αυτή η εβδομάδα ήταν γεμάτη όμορφες εμπειρίες για το 3ο Γυμνάσιο Κοζάνης!
Στις 10/05/2022 το Α1 και Α4 έκαναν μια διδακτική επίσκεψη στο ΕΚΦΕ Κοζάνης και συμμετείχαν σε μια δράση γεμάτη εκπλήξεις και αξέχαστες εμπειρίες στο μάθημα της Βιολογίας! Πειραματίστηκαν σε ένα βιωματικό εργαστήριο στο πεπτικό και κυκλοφορικό σύστημα του ανθρώπινου σώματος.Η θεωρητική γνώση τους εφαρμόστηκε άψογα με την ουσιαστική συμβολή της κ. Παπαδέλλη στο κατάλληλα οργανωμένο και διαμορφωμένο χώρο του εργαστηρίου, που είχε προετοιμάσει κατάλληλα η ίδια ώστε να ανταποκριθεί άψογα στις απαιτήσεις των μαθητών μας.

Στις 11/05/2022 τα τμήματα Β1 και Β4 επισκέφτηκαν το ΕΚΦΕ Κοζάνης στα πλαίσια του μαθήματος της Φυσικής και πραγματοποίησαν πειράματα δυνάμεων, πίεσης και κατασκεύασαν διαγράμματα! Τα συναισθήματα άπειρα, οι μαθητές ενθουσιασμένοι για αυτό που βίωσαν και έτοιμοι για τις εξετάσεις. Το αξιοσημείωτο είναι ότι όλοι οι μαθητές δούλεψαν εξίσου στην ομάδα τους για να επιτευχθεί το πείραμα! Η συμπερίληψη έγινε πράξη για ακόμα μια φορά!
Copy of Film Strip Collage Photo Template Made with PosterMyWall
Τα τμήματα συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας κ. Πουλιαρέκου Ειρήνη, Χημικός και κ. Παπαευαγγέλου Χρήστος, Φυσικός.
Συγχαρητήρια πολλά για όλη την διοργάνωση στην κ. Έρη Παπαδέλλη υπεύθυνη του ΕΚΦΕ Κοζάνης είστε πραγματικά άξια επαίνων!
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την φιλοξενία σας!
Για το 3ο Γυμνάσιο Κοζάνης
Ειρήνη Πουλιαρέκου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *