Δημοσιεύθηκε στην Διδακτικές Επισκέψεις, Σχολικές εκδρομές

Διήμερη εκδρομή της Γ τάξης στην Καβάλα και την Ξάνθη

Viber 2022 05 04 18 30 55 351 Αντιγραφή

 

Μετά από 2 χρόνια αναμονής, έφτασε επιτέλους η στιγμή να οργανώσουμε μια διήμερη εκδρομή!

Η αλήθεια είναι ότι προβληματιστήκαμε αρκετά για το αν θα έπρεπε ή όχι να πραγματοποιήσουμε εκδρομή με διανυκτέρευση. Αυτά τα δύο χρόνια απαγορεύσεων, περιορισμών και μέτρων έχουν επηρεάσει τα πάντα στην σχολική πραγματικότητα, τόσο για τους μαθητές, όσο και για τους εκπαιδευτικούς. Το μεγαλύτερο άγχος μας ήταν το κατά πόσο θα ήταν ασφαλές να διανυκτερεύσουν τα παιδιά μας και να μοιραστούν το ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου

Τελικά, πήραμε την μεγάλη απόφαση και ξεκινήσαμε την οργάνωση της εκδρομής με προορισμό την Καβάλα και την Ξάνθη. Το πρωί της Τετάρτης 4 Μαΐου 2022  μαθητές και εκπαιδευτικοί μπήκαν στα λεωφορεία έχοντας κάνει rapid test και φορώντας τις μάσκες τους και η διασκέδαση ξεκίνησε!

Πρώτη στάση η πανέμορφη Καβάλα! Οι μαθήτριες και οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Μουσείο Καπνού, τον Ουγκρικό Πύργο που στεγάζει το Δημαρχείο Καβάλας και το Φρούριο της Καβάλας. Το βράδυ διασκέδασαν σε ταβέρνα της πόλης με ζωντανή μουσική και διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο της πόλης.

Η δεύτερη μέρα ήταν αφιερωμένη στην όμορφη Ξάνθη! Με τη συνοδεία ξεναγού τα παιδιά μας περιηγήθηκαν στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης και επισκέφτηκαν το Λαογραφικό Μουσείο και το Σούννε Τζαμί

Copy of Festive Christmas Family Collage Facebook Pos Made with PosterMyWall

Αρχηγός της εκδρομής ήταν η Διευθύντρια, κ. Μουστάκα Θεοδώρα και συνοδοί εκπαιδευτικοί ήταν οι κ. Μεντελή Θωμαή, κ. Χατζηγεωργιάδης Γιώργος, κ. Πουλιαρέκου Ειρήνη και κ. Σερέφα Τατιάνα.

Ευελπιστούμε από το νέο σχολικό έτος να καταφέρουμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας ακόμη περισσότερες πολυήμερες εκδρομές, ώστε να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές της χώρας μας!

 

Για το 3ο Γυμνάσιο Κοζάνης

Μαρία Σακοράφα

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *