Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση για το lockdown από 9-30/11/2020

Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες και μαθητές του 3ου Γυμνασίου Κοζάνης,

Από τη Δεύτερα 9 Νοεμβρίου 2020 κλείνουν όλα τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της χώρας, στο πλαίσιο των νέων μέτρων που αποφασίστηκαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του covid-19 και του νέου καθολικού lockdown που θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2020.

Tα μαθήματα σε όλα τα σχολεία θα συνεχιστούν με τη μέθοδο της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (τηλεκπαίδευση μέσω της πλατφόρμας webex).
Θα αποσταλεί έγκαιρα στα email των γονέων και κηδεμόνων το ωρολόγιο πρόγραμμα και το ωράριο λειτουργίας του σχολείου μας μαζί με τους απαραίτητους συνδέσμους των εκπαιδευτικών για τις τάξεις webex. Η σύνδεση στην πλατφόρμα webex μπορεί να γίνει μέσω Η/Υ, laptop, tablet ή κινητού τηλεφώνου ή και μέσω κλήσης (χωρίς χρέωση) από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο.

Σας ενημερώνουμε ότι η ύλη των μαθημάτων θα προχωρά κανονικά σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου. Η συμμετοχή των μαθητών είναι υποχρεωτική και θα καταχωρούνται κανονικά απουσίες. Επίσης, καλούμε όλους τους μαθητές να κάνουν εγγραφή στα μαθήματα της τάξης τους στο e-class (https://eclass.sch.gr/), δηλαδή στην πλατφόρμα της ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης. Όσοι μαθητές αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τους κωδικούς του e-class, πρέπει να προσέλθουν στο γραφείο αύριο το πρωί, Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, και να ενημερώσουν τους Υποδιευθυντές κ. Νικόλαο Τσιάρα και κ. Μαρία Σακοράφα, ώστε να τους βοηθήσουν.

Καλή δύναμη σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς. Ελπίζουμε να συναντηθούμε ξανά μετά το lockdown υγιείς και αισιόδοξοι και να επιστρέψουμε στο φυσικό μας χώρο, το σχολείο, την 1η Δεκεμβρίου. Ευχόμαστε από καρδιάς αυτός ο αναγκαίος περιορισμός να είναι ο τελευταίος που βιώνουμε.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *