ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Αγαπητοί  γονείς / κηδεμόνες,

Σας  ενημερώνουμε ότι  στο προσεχές διάστημα θα ξεκινήσει η Ενισχυτική διδασκαλία 2020-2021. Σκοπός της Ενισχυτικής Διδασκαλίας είναι η επανένταξη των μαθητών/τριών στη διαδικασία μάθησης, η βελτίωση της απόδοσής τους ώστε να ολοκληρώσουν την Υποχρεωτική Εκπαίδευση, η μείωση της μαθητικής διαρροής και της πρόωρης εγκατάλειψης του σχολείου και η αύξηση των ποσοστών πρόσβασης στην δεύτερη βαθμίδα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στα Σχολικά Κέντρα Αντισταθμιστικής Εκπαίδευσης (Σ.Κ.Α.Ε.) τα οποία θα συγκροτηθούν από ομάδες όμορων σχολικών μονάδων της ΔΔΕ Κορινθίας.

Στο πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας συμμετέχουν μαθητές/τριες όλων των τάξεων του Γυμνασίου που υστερούν στα παρακάτω μαθήματα:

1. Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία

2. Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία

3. Μαθηματικά

4. Φυσική

5. Χημεία

6. Αγγλικά

Κάθε μαθητής/τρια μπορεί να παρακολουθήσει από ένα έως και όλα τα μαθήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας. Σύμφωνα με την παράγραφο 3 του άρθρου 1 του Κεφαλαίου Α ́ της με αρ.πρωτ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 69543/31-10-2020 Κ.Υ.Α. (Β’ 4810) δίδεται η δυνατότητα διενέργειας της ενισχυτικής διδασκαλίας μέσω τηλεκπαίδευσης.

Όσοι  θέλετε να συμμετέχουν τα παιδιά σας στην ενισχυτική διδασκαλία πρέπει να στείλετε συμπληρωμένη την αίτηση που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://drive.google.com/file/d/10i8kTOkkJD31l_3buBrQpBn7y11zd1j0/view?usp=sharing

έως την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020, στο mail του σχολείου: mail@3gym-korinth.kor.sch.gr

Μετά το πέρας της ανωτέρω ημερομηνίας, δεν θα γίνει δεκτή καμία αίτηση.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο : 2741028373.

 

                                                                          Η Δ/ντρια

                                                                       Κουντούρη Κορνηλία