ΠΡΩΤΟ βραβείο και διάκριση στην ομάδα μας!

ecomobility

Το Βραβείο της ομάδας μας!

Με το 1ο Βραβείο Ηλεκτρονικής Έκφρασης και διάκριση στην 4η θέση για την Κατασκευή Μακέτας (κατηγορία:  Βραβεία Δημιουργικότητας), επέστρεψαν οι μαθητές του Σχολείου μας από την Τελετή Απονομής των Βραβείων της Εκστρατείας ECOMOBILITY 2015-16.

Η ομάδα του 3ου Γυμνασίου που εργάστηκε στο πρόγραμμα ECOMOBILITY, και για την οποία ήταν υπεύθυνη η κ. Έφη Ζιούβα, καθηγήτρια στο μάθημα της Τεχνολογίας, απέσπασε θερμές κριτικές από τους αξιολογητές του προγράμματος για τις θαυμάσιες, από άποψη  δημιουργικότητας και φαντασίας, εργασίες που παρουσίασε.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, το Σάββατο 16 Απριλίου, με την παρουσία του Αν. Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Γιάννη Τσιρώνη. Μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ECOMOBILITY ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα και γιόρτασαν μαζί το κλείσιμο της Εκστρατείας ECOMOBILITY καθώς και της Εκστρατείας FREE MOBILITY.

Η ομάδα μας, όπως και όλες οι ομάδες των μαθητών που κέρδισαν το πρώτο βραβείο, σε κάθε κατηγορία Δημιουργικού, θα φιλοξενηθούν στο ECOCAMP, που διοργανώνει κάθε χρόνο το ECOCITY, την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου στα Καλάβρυτα.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στο παραπάνω πρόγραμμα, σε όσους, επίσης, εθελοντικά εργάστηκαν για την υλοποίηση των έργων και φυσικά στην κ. Ζιούβα που σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος ενθάρρυνε και καθοδηγούσε τους μαθητές ώστε να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους! (Σ.Γ.)