Ενισχυτική διδασκαλία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αρχίζει η ενισχυτική διδασκαλία για το σχολικό έτος 2019-20120

«Ενισχυτική Διδασκαλία στο πλαίσιο της Πράξης Ενισχυτική διδασκαλία στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολικό έτος 2019-2020.»

Δείτε σχετικά:

Υπεύθυνη δήλωσηΕφημερίδα ΚυβερνήσεωςΟδηγίες σχετικά

Διαγωνισμός στη Στατιστική

«3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός στη Στατιστική σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο για μαθητές/τριες Δ.Ε. από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) – σχ. έτ. 2019-2020»

Δείτε σχετικά: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά

«80ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός (Π.Μ.Δ.) στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ» – α ́ φάση και «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» – β ́ φάση – σχ. έτος 2019-2020»

Δείτε σχετικά: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

6η Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού

Την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019, πραγματοποιήθηκαν στο Σχολείο μας οι αθλητικές δραστηριότητες στο πλαίσιο της «6ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2019».  Οι μαθητές μας με την καθοδήγηση και επίβλεψη των καθηγητών Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας, κ. Παναγιωτίδου και κ. Φερφυρή, έπαιξαν αγώνες καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης και αντιπτέρισης (badminton).

Ενημερωτική συνάντηση

Την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας ενημερωτική συνάντηση, στην οποία οι κηδεμόνες των μαθητών μας της Α´τάξης ενημερώθηκαν από τη Διευθύντρια για τη λειτουργία/τους κανόνες του σχολείου και από τους διδάσκοντες καθηγητές σχετικά με τα μαθήματα της Α΄τάξης Γυμνασίου.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ενημερωθείτε σχετικά με τρέχοντες μαθητικούς διαγωνισμούς:

1.) Διαγωνισμός ζωγραφικής : ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣΔηλωση 

2.) Κύπρος-Ελλάδα-Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΣ

3.) «8ος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Εφηβικού Διηγήματος και Ποίησης ‘’Γρηγόρης Πεντζίκης’’: ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

4.) ΠανελλαδικόςΜαθητικός Διαγωνισμός: «Σχολική Εφημερίδα- Σεβασμός στο ΟΛΛΑ Δικαίωμα»: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

5.) 10ος Διεθνής Μαθητικός Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΑΙΝΙΑ

6.) 7ος Μαθητικός Διαγωνισμός του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΕΙΟ

Αγιασμός

Σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, στις 9:00 το πρωί, στον χώρο του σχολείου μας, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2019-20.
Μετά το πέρας του Αγιασμού, μοιράστηκαν τα βιβλία στους μαθητές όλων των τάξεων.

Καλή δύναμη στον αγώνα για την κατάκτηση της γνώσης!

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

Αγιασμός – ενημέρωση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι στις 11 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 08:45, θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Την ίδια μέρα, μετά τον αγιασμό, οι μαθητές και των τριών τάξεων θα παραλάβουν τα βιβλία τους (θα έχουν τοποθετηθεί, από το σχολείο, σε πλαστικές σακούλες).

Καλό καλοκαίρι

Την Παρασκευή, 21/6/2019, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή μας, στον χώρο του σχολείου μας, στο πλαίσιο της οποίας έγινε έκθεση με εργασίες των μαθητών, απονομή βραβείων και επαίνων, αποχαιρετισμός των μαθητών της Γ´ τάξης καθώς και χοροί, παραδοσιακοί και σύγχρονοι.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Παράδοση τελικής βαθμολογίας

Αγαπητοί γονείς/ κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να παραλάβετε την τελική βαθμολογία των παιδιών σας την Παρασκευή, 14/6/2019 καθώς και την Τρίτη, 18/6/2019, από τις 9:00 π.μ. έως τις 12:00 το μεσημέρι.

Παράδοση βαθμολογίας 2ου τετραμήνου

Αγαπητοί γονείς/ κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή, 7 Ιουνίου και τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου, από τις 9:30 έως τις 12:00, μπορείτε να παραλάβετε τη βαθμολογία του 2ου τετραμήνου.

Εξετάσεις 2019 – Πρόγραμμα και εξεταστέα ύλη

Πρόγραμμα εξετάσεων περιόδου Ιουνίου 2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΆΣΕΩΝ 2019

Εξεταστέα ύλη μαθημάτων:

ΝΕΟΕΛ. ΓΛΩΣΣΑ Γ

ΚΕΙΜΕΝΑ Γ

ΦΥΣΙΚΗ Γ

ΙΣΤΟΡΙΑ Γ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Α, Β, Γ

ΚΕΙΜΕΝΑ Β

ΝΕΟΕΛ. ΓΛΩΣΣΑ Β

ΦΥΣΙΚΗ Β

ΙΣΤΟΡΙΑ Β

ΝΕΟΕΛ. ΓΛΩΣΣΑ Α

ΚΕΙΜΕΝΑ Α

ΦΥΣΙΚΗ Α

ΙΣΤΟΡΙΑ Α

 

Αιτήσεις Εγγραφής, Ανανέωσης Eγγραφής και Μετεγγραφής για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Ενημέρωση για την «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μαθητών/-τριών για το σχολικό έτος 2019 – 2020.

Δείτε σχετικά: aitiseis-eggrafis-meteggrafis-mathiton

Ένας συγγραφέας στο σχολείο μας

Την Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019, οι μαθητές της Β´ Γυμνασίου είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον συγγραφέα παιδικών, εφηβικών και νεανικών βιβλίων, κ. Βασίλη Παπαθεοδώρου, που προσεκλήθη στο σχολείο μας  από τον Σύλλογο Γονέων &Κηδεμόνων.

Ο αξιόλογος, και γνωστός στο νεανικό κοινό, συγγραφέας μίλησε για τη ζωή και το συγγραφικό του έργο στους μαθητές μας και απάντησε σε ερωτήσεις  τους.

Τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στα Ιωάννινα

Οι μαθητές της Γ Γυμνασίου που συμμετείχαν στα εκπαιδευτικά προγράμματα «Τα κάστρα» και «Η θεραπευτικής δύναμη των ζώων» είχαν την ευκαιρία στο πλαίσιο των παραπάνω προγραμμάτων να επισκεφθούν  τα Ιωάννινα και να αποκομίσουν μέσα από την τριήμερη επίσκεψή τους πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες.