Αρχική » Ανακοινώσεις » Ενημέρωση: Επανέναρξη της δια ζώσης λειτουργίας του σχολείου Δευτέρα 1/02/2021

eTwinning School Label 2020-2021

STEM Learning Lab

eTwiinning

Αρχείο άρθρων

Σκακιστική άσκηση

Ενημέρωση: Επανέναρξη της δια ζώσης λειτουργίας του σχολείου Δευτέρα 1/02/2021

Αγαπητοί γονείς και μαθητές/τριες,

όπως ήδη γνωρίζετε τη Δευτέρα 1/02 ξεκινά η δια ζώσης επαναλειτουργία των σχολείων μας. Το Ωρολόγιο Πρόγραμμα του σχολείου μας παραμένει το ίδιο, ενώ επανερχόμαστε στο Ωράριο Διδασκαλίας και διαλειμμάτων που είχαμε πριν την έναρξη της εξ αποστάσεως διδασκαλίας.

Το Ωράριο Διδασκαλίας με τα διαλείμματα του σας το κοινοποίησα στα προσωπικά σας email προς ενημέρωσή και υπενθύμισή σας. Ξεκινάμε λοιπόν τη λειτουργία μας στις 8.15 π.μ και τελειώνουμε στις 13.45 μ.μ.

Σας ενημερώνω επίσης για τα παρακάτω:
α) Λόγω οδηγιών για συχνό αερισμό των αιθουσών και των χώρων του σχολείου γενικότερα, να είστε καλά ντυμένοι. Σημειώνω και τις χαμηλές θερμοκρασίες που έχουμε αυτή την εποχή.
β) Πλένουμε καλά τα χέρια μας (με απολυμαντικό) και φυσικά,
γ) Φοράμε μάσκες, η είσοδος στο σχολείο χωρίς μάσκα δεν επιτρέπεται (ισχύει για όλους μας γονείς, καθηγητές, μαθητές)
δ) Η είσοδος των κηδεμόνων στο χώρο του σχολείου με χρήση μάσκας επιτρέπεται μόνο σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις και όταν η εξυπηρέτησή τους δεν είναι δυνατόν να γίνει ηλεκτρονικά.

Τέλος για τους κηδεμόνες των μαθητών, μας δόθηκε η σύσταση η μεταφορά και η παραλαβή των παιδιών τους προς/από το σχολείο να γίνεται κατά το δυνατόν από ένα σταθερό πρόσωπο αναφοράς ή ένα άτομο της κατοικίας του παιδιού. Στους μαθητές/τριες θα δοθούν επιπλέον οδηγίες και συμβουλές κατά τις 2 πρώτες ώρες λειτουργίας του σχολείου τη Δευτέρα ημέρα επανέναρξης των μαθημάτων.

Καλή συνέχεια σε όλους μας!

ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων