Ωρολόγιο Πρόγραμμα Σύγχρονης Εξ Αποστάσεως Εκπ/σης (Εβδομάδα 6/04-10/04/2020)

Ανακοινώσεις Αρχική

α) Οι μαθητές/τριες να επισκέπτονται το ιστολόγιο του σχολείου για τυχόν αλλαγές στη διαμόρφωση του Ωρολογίου Προγράμματος της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Οδηγίες για τη σύνδεσή θα βρείτε εδώ: 1) https://bit.ly/2WTMhzX <— για μαθητές/μαθήτριες που θα συνδεθούν από PC/Laptop, 2) https://bit.ly/2yeVbO3 <— για μαθητές/μαθήτριες που θα συνδεθούν από Smartphone ή Tablet.

β) Σε όλους τους μαθητές/τριες θα σταλεί email με τις εικονικές τάξεις των καθηγητών τους οι οποίες είναι μόνιμες. 

γ) Για τους λίγους γονείς/κηδεμόνες που δεν έχουν ακόμη στείλει το e mail τους στο σχολείο θα πρέπει αυτό να το στείλουν άμεσα στο 3gymkerk@sch.gr (email του σχολείου), προκειμένου να ενημερωθούν και αυτοί για τη συμμετοχή των παιδιών τους στα σύγχρονα μαθήματα και να λάβουν τον σύνδεσμο που θα τους επιτρέψει να παρακολουθήσουν τα μαθήματα.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.