Αρχική » Ανακοινώσεις » Αλληλεγγύη στους σεισμόπληκτους της Αλβανίας!

eTwinning School Label 2020-2021

STEM Learning Lab

eTwiinning

Αρχείο άρθρων

Σκακιστική άσκηση

Αλληλεγγύη στους σεισμόπληκτους της Αλβανίας!

Το σχολείο μας ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της ΕΛΜΕ Κέρκυρας σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς του νησιού μας  να συμπαρασταθούν στο λαό της Αλβανίας που δοκιμάστηκε από το πρόσφατο φονικό χτύπημα του σεισμού, συνέλεξε σχολικά είδη για τους μαθητές των δοκιμαζόμενων περιοχών, εκφράζοντας έτσι έμπρακτα την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του στο λαό της Αλβανίας  ως μια ελάχιστη προσπάθεια ανακούφισης του από τις συνέπειες του σεισμού.

Ως Διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Κέρκυρας νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τις δυο εκπαιδευτικούς του σχολείου μας (την ανωνυμία την οποία προς τιμήν τους θέλησαν να διατηρήσω), που ανέλαβαν την πρωτοβουλία να συλλέξουν και να ταξινομήσουν τα σχολικά είδη βάζοντάς τα  σε κιβώτια πριν τα παραδώσουν στην ΕΛΜΕ Κέρκυρας. Θέλω επίσης να δηλώσω πόσο ικανοποιημένος αισθάνομαι που στην προσπάθεια μας αυτή είχαμε αρωγό για μια ακόμη φορά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας που είχε τη δική του ιλαρή συμμετοχή στη συλλογή του υλικού μαζί με τους μαθητές μας.

Θα ήταν παράλειψή μου να μην επαινέσω με θέρμη την πρωτοβουλία αυτή της ΕΛΜΕ Κέρκυρας και ως νέος μέλος του Δ.Σ της να την παραοτρύνω και σ’ άλλες τέτοιες ενέργειες.

ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων