Αρχική » eTwinning » Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για το 3ο Γυμνάσιο Κέρκυρας!

eTwinning School Label 2020-2021

STEM Learning Lab

eTwiinning

Αρχείο άρθρων

Σκακιστική άσκηση

Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για το 3ο Γυμνάσιο Κέρκυρας!

Το σχολείο μας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας του στο έργο eTwinning «Virtual Reality: experience the world’s heritage from home«.  Παραθέτουμε το μήνυμα που λάβαμε από την ομάδα eTwinning:

‘ Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning «Virtual Reality: experience the world’s heritage from home».  Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.
Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.
Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μου’

eTwinning Team

Συγχαρητήρια στην καθηγήτρια του σχολείου μας κ. Καββαδία Αθανασία (ΠΕ03) και τους μαθητές του σχολείου μας που συμμετείχαν στο project!

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων