Αρχική » Αγωγή Υγείας » Θεματική βδομάδα: Επίσκεψη του 3ου Γυμνασίου στο Ν.Α.Ο.Κ

eTwinning School Label 2020-2021

STEM Learning Lab

eTwiinning

Αρχείο άρθρων

Σκακιστική άσκηση

Θεματική βδομάδα: Επίσκεψη του 3ου Γυμνασίου στο Ν.Α.Ο.Κ

Η Β’ τάξη του 3ου Γυμνασίου Κέρκυρας επισκέφτηκε στo πλαίσιo της Θεματικής βδομάδας τον ΝΑΟΚ.  Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κέρκυρας είναι ένας από τους προτεινόμενους από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής φορέας  συνεργασίας στο νομό μας για την υλοποίηση του προγράμματος της Θεματικής εβδομάδας με τίτλο «Σώμα και Ταυτότητα».

Κατά την επίσκεψη αυτή οι μαθητές μας ξεναγήθηκαν απ’ τον πρόεδρο του ομίλου κ. Τηλέμαχο Γαβαλά. Ο κ. Γαβαλάς μίλησε στους μαθητές για την ιστορία του ομίλου, για τα αθλήματα που προσφέρει, τις δυνατότητες που δίνει στους αθλητές, για τις διακρίσεις σε πανελλήνια και παγκόσμια κλίμακα τονίζοντας ότι ο ΝΑΟΚ είναι ο μεγαλύτερος Ναυτικός όμιλος της χώρας. Ξενάγησε τους μαθητές στο γυμναστήριο με τα όργανα που προσφέρονται για προπόνηση, καθώς και στο κωπηλατηριο, που είναι πισίνα για προπόνηση στην κωπηλασία σε εσωτερικό χώρο, όταν ο καιρός δεν ευνοεί… Τέλος έδειξε τα σκάφη της ιστιοπλοΐας (optimist,laser, κ.α) καθώς και τα σκάφη της αγωνιστικής κωπηλασίας.

Το 3ο Γυμνάσιο Κέρκυρας ευχαριστεί τον Ν.Α.Ο.Κ και ιδιαίτερα τον πρόεδρό του κ. Γαβαλά Τ., για τη φιλοξενία και ξενάγησή και ευελπιστεί στην περαιτέρω συνεργασία με τον μεγαλύτερο Ναυτικό όμιλο της χώρας μας.

Τους μαθητές μας συνόδευσαν οι καθηγητές κ.κ Καραλής Ν., Κατσίκα Β. και Λιτσαρδόπουλος Μ.

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων