ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Νοέ 20214

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Από την Δευτέρα 1/11/2021 η δήλωση των self-tests και η έκδοση της σχολικής κάρτας για COVID-19 γίνεται στην νέα πλατφόρμα edupass (διεύθυνση https://edupass.gov.gr/ ).

 Στα πλαίσια αυτής της τροποποίησης, σας ενημερώνουμε ότι από την ερχόμενη βδομάδα (08.11.2021 και εξής) οι γονείς οφείλουν να τροφοδοτούν  άμεσα την πλατφόρμα Edupass ( Δευτέρα και Πέμπτη, δηλ. 24 ώρες πριν την άφιξη στο σχολείο) με το αποτέλεσμα  του αυτοδιαγνωστικού test του μαθητή/-τριας ή του rapid test ή του μοριακού  test και να εκτυπώνουν το σχετικό έντυπο, το οποίο και θα επιδεικνύεται  στον καθηγητή της 1ης διδακτικής ώρας.  Οι παραπάνω ενέργειες επαναλαμβάνονται όσο καιρό χρειαστεί ή επιβάλλεται από τη νομοθεσία.

Υπενθυμίζουμε ότι:  – Η σχολική κάρτα -που πλέον εκδίδεται από την ανωτέρω πλατφόρμα- επιδεικνύεται, δεν δίνεται στον καθηγητή ή τη Διευθύντρια.

Δεν προσκομίζεται χειρόγραφα στο σχολείο αλλά εκτυπωμένα

Δεν αποστέλλεται στο webmail της μονάδας.

Όσοι εμβολιάστηκαν πλήρως ή νόσησαν κατά τη διάρκεια του τελευταίου εξαμήνου τροφοδοτούν άπαξ την πλατφόρμα. 

Η  παραπάνω διαδικασία  επαναλαμβάνεται και από τους σχολικούς επισκέπτες (γονείς, φοιτητές για την πρακτική  εξάσκησή τους,  κ.α.). οι οποίοι ενημερώνουν προηγουμένως τηλεφωνικά για την προσέλευσή τους στη μονάδα.

Παρακαλείσθε θερμά να τηρήσετε  τα προβλεπόμενα από τις νομοθετικές διατάξεις. 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

ΑρχείοΆνοιγμα μενού
Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων