ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

Οκτ 202120

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την 1/11/2021, ημέρα Δευτέρα, και ώρα 17:30′ μ.μ., θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Κερατσινίου  στον προαύλιο χώρο  του σχολείου.  Μπορείτε να προσέρχεστε στη σχολική μονάδα για να ψηφίζετε  και να ενημερώνεστε μέχρι τις 20:00 μ.μ. 

Σας επισημαίνουμε ότι πριν την ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση  των γονέων και κηδεμόνων στον ίδιο χώρο. Επίσης,  πιθανά θα παρίστανται και ορισμένοι καθηγητές  μαζί με τη Διευθύντρια.

Όσοι και όσες από εσάς ενδιαφέρεσθε να θέσετε υποψηφιότητα  για το νέο Δ.Σ. ή για την Εξελεγκτική Επιτροπή ή ως  αντιπρόσωποι στην Ένωση Γονέων, μπορείτε να επικοινωνήσετε  με τα εξής τηλέφωνα:

α/ 6988910157 ( κ. Σπανού-Σγαρδέλη Μαρία)

β/ 6973255801 ( κ. Φέκας Ταξιάρχης ).

Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων υποψηφιοτήτων : 27-10-2021

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη, ειδικά αυτήν την περίοδο ανασύνταξης δυνάμεων σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού, μετά από δύο «σκληρές» καραντίνες διαρκείας .  Τα παιδιά σας, οι μαθητές μας, το σχολείο μας σας χρειάζονται!

Παρακαλείσθε θερμά  -κατά την προσέλευση και παραμονή σας στο σχολικό χώρο- να τηρείτε τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά του covid-19. 

Με εκτίμηση,

Η  Διευθύντρια

Ευγενία  Μποσίου

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχείο

Άνοιγμα μενού
Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων