ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ

   

 

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Κάλυμνος, 22/03/2022

Αριθμό. Πρωτ.: 247

ΠΡΟΣ

       ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π  ΚΑΙ Δ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
    Δ/ΝΣΗ  Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ (μέσω της ιστοσελίδας
                    3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

 

 

της Δ.Δ.Ε ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ)
   
Δ/νση             Χώρα 85200 Κάλυμνος  
Πληροφορίες      Χαντσαρίδης   Δημήτριος  
Τηλ.:                   2243029717  
Φαξ:                   2243059275  
e-mail:    mail@3gym-kalymn.dod.sch.gr

 

 
ΘΕΜΑ: Επαναπροκήρυξη πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την εκπαιδευτική επίσκεψη στη Σάμο στα πλαίσια Περιβαλλοντικού Προγράμματος

 

ΣΧΕΤ:. Υ.Α 20883/ΓΔ4/12-2-2020 (ΦΕΚ 456/τ. Β΄/13-2-2020) ΥΠ.Π.Ε.Θ., η οποία αφορά στις μετακινήσεις μαθητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

Το σχολείο μας προκηρύσσει εκ νέου  πρόσκληση ενδιαφέροντος προκειμένου να διοργανώσει εκπαιδευτική επίσκεψη στη Σάμο η οποία  θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από Παρασκευή 06/05/2022 έως Δευτέρα 09/05/2022 (3 διανυκτερεύσεις), σας προσκαλεί να μας υποβάλετε γραπτές σφραγισμένες προσφορές και τις τυχόν παρατηρήσεις σας στο Γραφείο του Δ/ντή του 3ου Γυμνασίου Καλύμνου έως την Tετάρτη 06/04/2022 στις 12 π.μ., όπου και θα αποσφραγιστούν.

Α. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Παρασκευή 06/05/2022

  • Συγκέντρωση στο σχολείο και αναχώρηση από το λιμάνι της Καλύμνου με πλοίο προς Σάμο.
  • Άφιξη στη Σάμο 15.30 μμ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
  • Επίσκεψη στον παραδοσιακό οικισμό στο Βαθύ και βόλτα στην πόλη.

Σάββατο 07/05/2022

  • Πρωινό στο ξενοδοχείο.
  • Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βαθέος.
  • Επίσκεψη στο Μουσείο Οίνου.
  • Βόλτα στο Κοκκάρι Σάμου.
  • Επίσκεψη στο παραδοσιακό ορεινό χωριό Μανωλάτες.
  • Βόλτα στο Βαθύ Σάμου.
  • Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Κυριακή 08/05/2022

  • Πρωινό στο ξενοδοχείο.
  • Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για Καρλόβασι.
  • Επίσκεψη στο Μουσείο Βυρσοδεψίας και Λαογραφικό Μουσείο.
  • Γύρος του νησιού.
  • Επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αιγαίου- Παλαιοντολογικό Μουσείο στους Μυτιληνιούς Σάμου.

Δευτέρα 09/05/2022

  • Πρωινό στο ξενοδοχείο.
  • Επίσκεψη στο Ευπαλίνειο όρυγμα και Ηραίο.
  • Αναχώρηση από το λιμάνι του Πυθαγορείου για Κάλυμνο.

Β. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  1. Αριθμός μαθητών: 40-45
  2. Συνοδοί καθηγητές: 4
  3. Η μετάβαση από Κάλυμνο προς Σάμο θα γίνει ακτοπλοϊκά με τα διαθέσιμα δρομολόγια με το πλοίο της γραμμής. Η μετάβαση από το σχολείο προς το λιμάνι της Καλύμνου θα γίνει με λεωφορείο.
  4. Η συγκεκριμένη επιλογή ημερομηνιών έγινε με βάση το υπάρχον πρόγραμμα των ακτοπλοϊκών δρομολογίων.
  5. Οι προσφορές πρέπει να περιέχουν και να εξασφαλίζουν τα παρακάτω:  –Διαμονή για 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο Α΄ ή Β΄ κατηγορίας στη Σάμο με πρωινό σε 3-κλινα και 4-κλινα δωμάτια για τους μαθητές και οι συνοδοί καθηγητές 4 μονόκλινα δωμάτια.–Οδικές μεταφορές με λεωφορείο που να διατίθεται κατ’ αποκλειστικότητα στο σχολείο, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής κατά την παραμονή του σχολείου στη Σάμο και στις μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα του σχολείου. Το λεωφορείο που θα διατεθεί για τις μετακινήσεις να διαθέτει όλες τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές, καθώς και όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας για τη μετακίνηση των μαθητών/τριών (ζώνες ασφαλείας, έμπειρους οδηγούς κλπ).
  6. Στην τιμή πρέπει να περιλαμβάνονται: –Εισιτήρια ακτοπλοϊκά όπως αναφέρονται στην παράγραφο 3 ανωτέρω.–Κάλυψη δωρεάν του κόστους μετακίνησης και διαμονής των συνοδών εκπαιδευτικών .–Υποχρεωτική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Διοργανωτή, όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία και πρόσθετη ασφάλιση, η οποία να καλύπτει τα έξοδα ατυχήματος ή ασθένειας μαθητών/τριών και συνοδών καθηγητών.–Ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής / νοσοκομειακής περίθαλψης
  7. Μέρος του συνολικού ποσού (το ποσοστό παρακράτησης θα καθοριστεί από το σχολείο), θα παρακρατηθεί από το Διευθυντή και θα αποδοθεί στο πρακτορείο μετά την έκθεση που θα υποβάλει ο αρχηγός της εκδρομής για την εκπλήρωση των όρων του συμβολαίου.8.
  8. Αντιμετώπιση της περίπτωσης μη πραγματοποίησης της εκδρομής στις ορισθείσες ημερομηνίες λόγω ανωτέρας βίας (αντίξοες καιρικές συνθήκες, απεργία, κλπ) με αλλαγή ημερομηνιών ή με επιστροφή χρημάτων χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση για το σχολείο.9.
  9. Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται η τελική συνολική τιμή (με ΦΠΑ) της εκδρομής, αλλά και η επιβάρυνση ανά μαθητή χωριστά .10.
  10. Με την προσφορά θα κατατεθεί από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ. Οι προσφορές θα κατατεθούν σε σφραγισμένο φάκελο με ένδειξη «Προσφορά για εκπαιδευτική εκδρομή του 3ου Γυμνασίου Καλύμνου στη Σάμο» ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, έως την Tετάρτη 06/04/2022 στις 12 π.μ., η δ/νση του σχολείου.11.
  11. Αν μια προσφορά είναι εκπρόθεσμη (για οποιαδήποτε αιτία), δεν λαμβάνεται υπόψη και επιστρέφεται χωρίς να αποσφραγισθεί.12.
  12. Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την Tετάρτη 06/04/2022 στις 12 π.μ., και ώρα 12.00 π.μ. ενώπιον της επιτροπής που θα συσταθεί με πρόεδρο το Διευθυντή του σχολείου.13.
  13. Το Τουριστικό – Ταξιδιωτικό γραφείο που θα επιλεγεί θα ενημερωθεί τηλεφωνικά και τα υπόλοιπα τουριστικά πρακτορεία που έχουν καταθέσει προσφορές θα ενημερωθούν μέσω της ιστοσελίδας του σχολείου για το αποτέλεσμα του διαγωνισμού.14.
  14. Το σχολείο διατηρεί το δικαίωμα να μην πραγματοποιήσει τη μετακίνηση εφόσον δεν συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός μαθητών/τριών.

 

            Ο Διευθυντής

      Δ. Χαντσαρίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *