Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάθεση οικονομικής προσφοράς για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής εκδρομής στα Αργινώντα στο παλαιό ελαιοτριβείο και στο ελαιοτριβείο «ΠΙΖΑΝΙΑ» στο Βαθύ Καλύμνου.

Σχετικά: Την αριθμ. 20883/ΓΔ4/12.02.2020 Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 456/τ. Β΄). με θέμα: «Εκδρομές Μετακινήσεις μαθητών Δημοσίων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας».

Το 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος προς τα ταξιδιωτικά γραφεία για την εκπαιδευτική εκδρομή στο παλαιό ελαιοτριβείο στα Αργινώντα και στο σύγχρονο ελαιοτριβείο στο Βαθύ Καλύμνου.

Αναλυτικά στοιχεία για υποβολή προσφοράς:

  1. Προορισμός: Αργινώντα και Βαθύ Καλύμνου
  • Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 15-12-2021 ημέρα Τετάρτη.
  • Ο πιθανός αριθμός των συμμετεχόντων μαθητών θα είναι εβδομήντα επτά (77) μαθητές, 5 συνοδοί καθηγητές.
  1. Λεωφορεία (πούλμαν) στη διάθεση μας για τη μετακίνηση από τις 08.00 έως τις 13.15.

Η προσφορά θα πρέπει να περιέχει και να εξασφαλίζει τα παρακάτω:

  • Υποχρεωτική ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία, καθώς και προαιρετική ασφάλιση σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθενείας μαθητή ή συνοδού.
  • Την επιστροφή των χρημάτων σε περίπτωση που δε θα πραγματοποιηθεί η διδακτική επίσκεψη
  • Τα λεωφορεία θα πρέπει να είναι στη διάθεση των μαθητών για όλες τους τις μετακινήσεις και να διαθέτουν όλες τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές (ελεγμένα από τα ΚΤΕΟ, έγγραφα καταλληλότητας οχήματος, επαγγελματική άδεια οδήγησης, ελαστικά σε καλή κατάσταση, πλήρως κλιματιζόμενα κλπ.)
  • Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται η τελική συνολική τιμή (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), της εκδρομής, αλλά και η επιβάρυνση ανά μαθητή χωριστά. Επίσης, θα περιγράφονται αναλυτικά οι προσφερόμενες υπηρεσίες και οι επιπλέον ενδεχόμενες βελτιωτικές προτάσεις που θα είναι σύμφωνες με την Υ.Α. 129287/Γ2/10-11-2011 και τη σχετική νομοθεσία.
  • Με την προσφορά θα κατατεθεί από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας.
  • Προσφορά του πρακτορείου για δωρεάν μετακίνηση για συνοδούς καθηγητές.
  • Με την προσφορά θα κατατεθεί από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ. Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν σε κλειστούς φακέλους μέχρι την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 12:00 στο γραφείο του Διευθυντή του 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ. Οι προσφορές θα ανοιχτούν την ώρα 12:10 στο γραφείο του Διευθυντή του 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ από την αρμόδια επιτροπή που θα συσταθεί με πρόεδρο το Διευθυντή του σχολείου, με δύο εκπαιδευτικούς του συλλόγου, έναν εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και έναν εκπρόσωπο του δεκαπενταμελούς ή πενταμελούς. Διευκρινίζεται ότι δε γίνονται δεκτές αντιπροσφορές μετά την αποσφράγιση των προσφορών, μπορεί όμως να ζητηθούν διευκρινήσεις από την επιτροπή.

Το πρακτορείο που θα επιλεγεί θα ενημερωθεί με τηλεφωνική επικοινωνία.

Ο Διευθυντής του 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΧΑΝΤΣΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *