Feed
Άρθρα
Σχόλια

Eγγραφή μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ)

Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνουμε ότι λόγω της εφαρμογής των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού Covid-19 και την απαγόρευση διδασκαλίας με φυσική παρουσία, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προχωρά στην ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Για το σκοπό αυτό, εάν το επιθυμείτε, πρέπει να μεριμνήσετε για την εγγραφή των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ). Η εγγραφή γίνεται στην πλατφόρμα https://register.sch.gr/students/.
Η εγγραφή γίνεται με τα στοιχεία του μαθητή, τα οποία αναγράφονται στον έλεγχο επίδοσης, που σας έχει δοθεί το πρώτο τετράμηνο. Για την εγγραφή του μαθητή είναι απαραίτητος ο αριθμός μητρώου, ο οποίος αναγράφεται στον έλεγχο επίδοσης.

Εάν δεν γνωρίζετε τον αριθμό μητρώου του μαθητή ή κάποιο άλλο στοιχείο, στείλτε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου mail@3gym-ioann.ioa.sch.gr για να σας απαντήσουμε.

Με την εγγραφή τους οι μαθητές αποκτούν μαθητικό λογαριασμό ΠΣΔ μέσω του οποίου έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν στις διαθέσιμες πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης στη σελίδα https://register.sch.gr/students/.

Οι μαθητές να επιλέξουν την πλατφόρμα e-class, στην οποία θα γίνεται η εξ αποστάσεως ασύγχρονη εκπαίδευση. Ενδεχομένως, λόγω της υπερφόρτωσης του συστήματος, εάν υπάρξει πρόβλημα στη σύνδεση, προσπαθήστε ξανά.
Σας κάνουμε επίσης γνωστή την εφαρμογή του Νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 και του νόμου 4624/2029.
https://register.sch.gr/students/admins/studentsNew.php

Με εκτίμηση

 

 Ο Διευθυντής

      Παπαϊωάννου Βασίλειος

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων