preload
 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας
Οκτ 17 22

Δίνοντας εμπράκτως έμφαση στον θεσμό της Ενισχυτικής Διδασκαλίας και στην ανάγκη μείωσης της μαθητικής διαρροής και βελτίωσης της σχολικής επίδοσης των μαθητών, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων αποφάσισε τη λειτουργία τμημάτων στα Κέντρα Αντισταθμιστικής Εκπαίδευσης (ΣΚΑΕ) το κάθε ένα από τα οποία θα καλύψει τις ανάγκες των όμορων σχολικών μονάδων.

Υπενθυμίζεται ότι η Ενισχυτική Διδασκαλία μαθητών Γυμνασίου περιλαμβάνει τα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Αγγλικά.

Στο πλαίσιο της Πράξης «Ενισχυτική διδασκαλία στη Β/θμια εκπαίδευση, σχολικό έτος 2017-2018», καλούνται οι γονείς των μαθητών/τριών που κρίνουν ότι είναι απαραίτητη η συμμετοχή των παιδιών τους στα αντίστοιχα τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας να προσκομίσουν αίτηση – δήλωση στο σχολείο μας μέχρι την Τρίτη 24-10-2017.

Ακολουθεί αρχείο με την αίτηση- δήλωση του γονέα – κηδεμόνα που πρέπει να συμπληρωθεί και να κατατεθεί στο σχολείο:

Συν_ 3 Αίτηση-δήλωση μαθημάτων 2017-2018

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετκά με την ημερομηνία έναρξης, τις ώρες διδασκαλίας  και τον τόπο διεξαγωγής των μαθημάτων, θα ακολουθήσει σχετική ανάρτηση.

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται

 Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση