preload
 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας
Απρ 16 14

Την Τρίτη 5-04-2016 ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, επισκέφτηκε το σχολείο μας μετά από πρόσκληση της Διευθύντριας Λουμπαρδιά Ευγενίας και της ομάδας ρητορικής του σχολείου μας.

Η ομάδα ρητορικής με τις υπεύθυνες καθηγήτριες κα Δεκαρίστου Γ. και την κα Δοκοπούλου Αικ. παρουσίασαν την πρόταση που είχαν καταθέσει για ένα καλύτερο κόσμο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Λόγου (World Speech Day) στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στις 15 Μαρτίου 2016.

Η πρόταση του σχολείου μας υπόσχεται να φέρει τους ανθρώπους κάθε τοπικής κοινωνίας πιο κοντά, προκειμένου να καλλιεργηθούν, να ονειρευτούν, να δημιουργήσουν και να στηρίξουν ο ένας τον άλλον.

Ο Δήμαρχος άκουσε προσεκτικά τις προτάσεις της ομάδας και επισήμανε την σημασία της άτυπης εκπαίδευσης, τόνισε την ανάγκη του εθελοντισμού και της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά με αίσθημα ευθύνης. Ενθάρρυνε τους μαθητές να πλαισιώσουν και να διευρύνουν τη λειτουργία της βιβλιοθήκης και δήλωσε ότι είναι πρόθυμος να συμπαρασταθεί στις προσπάθειες της ομάδας για ένα καλύτερο κόσμο ξεκινώντας την δράση από την τοπική κοινωνία της Γλυφάδας.

Στο τέλος ο Δήμαρχος απένειμε στους μαθητές τις βεβαιώσεις συμμετοχής τους στην ημερίδα “World Speech Day 2016”.

Τη συνάντηση παρακολούθησαν η υπεύθυνη πολιτιστικών προγραμμάτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ’ Αθήνας κα Γιακουμάτου Τερέζα και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας κα Ευθυμίου Βασιλική.

DSCN2361

DSCN2368

DSCN2370

 

DSCN2375

 

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται

 Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση