preload
 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας
Ιαν 12 31

>

 Ο ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ

Επισκέφθηκε το σχολείο,την  Τετάρτη   11 Ιανουαρίου,  η εκπαιδευτικός-συγγραφέας- δημοσιογράφος και υπεύθυνη προγραμμάτων της Δ΄Διεύθυνσης Ευτυχία Νικολακοπούλου με σκοπό να ενημερώσει τα παιδιά της δημοσιογραφικής ομάδας για  την έννοια της  δημοσιογραφίας και να τα βοηθήσει έτσι ώστε να εξελίξουν τις δυνατότητές τους.

Αρχικά μιλήσαμε για τον τρόπο  με τον οποίο πρέπει να γράφετε ένα άρθρο ενώ παράλληλα μας ρώτησε για τα άρθρα που έχει γράψει καθένας από εμάς.   Στη συνέχεια ασχοληθήκαμε και δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στον τίτλο ο οποίος θα πρέπει να εμπνέεται μέσα από το κείμενο και να γράφεται μετά την ολοκλήρωσή του.  Μας εξήγησε τι σημαίνουν οι έννοιες καπέλο , επίτιτλος ή κασκέτα στην δημοσιογραφία και μας τους έδειξε   μέσα από παραδείγματα εφημερίδων.

Έκανε μια μικρή αναφορά στα χαρακτηριστικά των τίτλων και στον τρόπο με τον οποίο τα βρίσκουμε. Στο τέλος της συνάντησής μας  είπε ότι χάρηκε πολύ που μας γνώρισε και ότι θα επιθυμούσε να ξανασυνεργαστούμε.
ΥΓ. Την ημέρα που έγινε η προγραμματισμένη συνάντηση  με την καθηγήτρια Ευτυχία Νικολακοπούλου έλαβε προαγωγή και έγινε Σχολική Σύμβουλος Γαλλικών στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Η πηγαία χαρά της προσφοράς και η υψηλή κατάρτησή της στον τομέα της προμηνύουν επιτυχή πορεία στα νέα καθήκοντά της.

ΜΑΡΙΑ- ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται

 Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση