preload
 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας
Μαρ 11 04

>

ΓΙΑ ΤΟ “VITUS”
Συναισθήματα και εντυπώσεις παιδιών που παρακολούθησαν την ταινία

Μια συγκινητική ιστορία που προβάλλει τον εσωτερικό κόσμο των παιδιών και δίνει μαθήματα ζωής.

    Στο τέλος της ταινίας όλοι οι μαθητές έδειχναν ευχαριστημένοι αφού η ταινία είχε απορρίψει κάθε είδους αμφιβολία.
 ΖΕΒΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

H συγκεκριμένη ταινία είναι κουραστική και σε ορισμένες σκηνές μπορούμε να πούμε και βαρετή. Αυτό βέβαια είναι απολύτως δικαιολογημένο καθώς πρόκειται για μία ταινία ελβετικής παραγωγής. Οι ταινίες ελβετικής, γερμανικής και ολλανδικής προέλευσης είναι τις περισσότερες φορές κουραστικές, γιατί είναι η γλώσσα (γερμανικά) κουραστική, μονότονη και δύσκολη. Επίσης οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν να μιλάνε την γλώσσα. Παρόλα αυτά είναι σίγουρα μία ταινία που αξίζει να παρακολουθήσετε.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗΣ Β’3

Σε όλο το έργο τα συναισθήματα μας ήταν ανάμεσα στην συμπόνια που νιώθαμε για τον Vitus και στο θυμό που δεν τον καταλάβαιναν οι μεγάλοι.

Γοητευτήκαμε, με το ότι τελικά κατάφερε να πραγματοποιήσει τα όνειρά του και φύγαμε ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι.
Ας  ελπίζουμε ότι κάθε έφηβος στη ζωή του τέλικά θα βρίσκει, τη χρυσή τομή με τους μεγαλύτερους και η ζωή, θα γίνεται πιο άνετη και όμορφη για όλους.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΑΝΤΑΣ

Μια θαυμάσια ιστορία που προβάλλει τον κόσμο των καταπιεσμένων παιδιών και δίνει πολλά μαθήματα ζωής. Σε μερικά σημεία η ταινία ήταν κουραστική. Περισσότερο μου άρεσε η καλή πράξη του Vitus, το να επενδύσει όλα τα χρήματα του παππού του για να μην κλείσει η εταιρία που δούλευε πατέρας του.
Αλέξανδρος Σταμούδης,Β3

2 σχόλια to “>Α”

  1. Ανώνυμος Έγραψε:

    >h dikia m apopsh einai oti einai gia atoma pou tous aresoun oi tainies me argh e3eli3ei kai tetoia istoria!emena prosopika dn m arese!:(

  2. Ανώνυμος Έγραψε:

    >α ρε σταμουδι ποτε δεν θα μαθεις! τι λες το τελος??

 Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση