preload
 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας
Φεβ 11 26

>

 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ Ομάδα και  Πηνελόπη ΛΕΝΤΖΟΥ
Την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011 πραγματοποιήθηκε στο χώρο του 1ου ΕΠΑΛ Γλυφάδας  η προγραμματισμένη εκδήλωση της Ένωσης Συλλόγου Γονέων με σκοπό την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Μετά τις 7 το απόγευμα μαθητές, καθηγητές και μέλη του συλλόγου γονέων παρουσιάστηκαν στο χώρο του σχολείου.
     Η εορτή ξεκίνησε με το Καλωσόρισμα της Γενικής Γραμματέως, Μαρία Καραβουσάλη και την ομιλία του Προέδρου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, Γιώργου Κολώνη. Έπειτα ο δήμαρχος Γλυφάδας απηύθυνε χαιρετισμό και αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν και ότι πρέπει όλοι να βοηθήσουμε για την επίλυσή τους. Ακολούθησε η βράβευση των γονέων, οι οποίοι αποχωρούσαν από τους συλλόγους. Η βράβευση  έγινε σε ένα κλίμα έντονης συγκίνησης .
 Τιμήθηκε στη συνέχεια και η δημοσιογραφική  ομάδα του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας. Η ομάδα έλαβε τιμητική πλακέτα και  τα μέλη  της επαίνους για  την  λειτουργία της ιστοσελίδας ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ. Όλα τα παιδιά  της ομάδας νιώσαμε μεγάλη συγκίνηση τη στιγμή που μας αποδόθηκαν τα βραβεία. Μαζί μας ήταν και οι υπεύθυνοι της δημοσιογραφικής ομάδας η καθηγήτρια Ευγενία Λουμπαρδιά και ο καθηγητής Ανδρέας Μακρογκίκας.  Τα συναισθήματά μας ανάμικτα από αυτή την τελετή της βράβευσή μας. Ήταν η καλύτερη εμπειρία μας. Νοιώσαμε άγχος και αμηχανία στην αρχή. Ανεβαίνοντας στην σκηνή και παίρνοντας το τριαντάφυλλο που μας πρόσφεραν οι εκπρόσωποι της Ένωσης Γονέων νοιώσαμε διαφορετικά, όμορφα, χαρούμενα, ενθουσιαστήκαμε. Τα συναισθήματά μας δεν  περιγράφονται…
Βραβεύτηκε επίσης και το 1ο ΕΠΑΛ Γλυφάδας για την ομάδα της πληροφορικής.
    Τιμητική πλακέτα προσφέρθηκε  για την προσφορά της  στην διευθύντρια Πηνελόπη Λέντζου, η οποία φέτος αποχώρησε από το 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας. Ο λόγος της ήταν πολύ  συγκινητικός και  χαρήκαμε  που την  είδαμε. Αναφέρθηκε στην πορεία της ως διευθύντρια και το έργο που παρήχθηκε στο σχολείο και ευχαρίστησε ιδιαίτερα  όσους συνεργάστηκαν μαζί της. Στάθηκε ιδιαίτερα στο έργο των ομάδων που δημιουργούνται στα σχολεία με στόχο την απασχόληση και την κοινωνικοποίηση των παιδιών στη σύγχρονη κοινωνία, όπως είναι η θεατρική, η δημοσιογραφική και περιβαλλοντική ομάδα. 
Η χορωδία του 5ου Γυμνασίου Γλυφάδας τραγούδησε εξαιρετικά υπό τη διεύθυνση της Καθηγήτριας Αναστασίας Αντάρα, κάνοντας πιο ευχάριστη την συμμετοχή των παρευρισκομένων στην εκδήλωση.
Μετά τη λήξη της εκδήλωσης οργανώθηκε μπουφές για τους παρευρισκόμενους καθώς και η κοπή της πίτας , η οποία επιφύλασσε σε όλους γλυκές στιγμές και ελπίδα για το μέλλον.
Αποχωρήσαμε από τη γιορτή πιστεύοντας ότι τα σχολεία της περιοχής μας θα συνεχίσουν  να προσφέρουν εκπαιδευτικές  επιτυχίες. 
ΓΑΛΑΝΑΚΗ ΣΟΦΙΑ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΚΑΛΛΙΟΠΗ, ΜΠΟΥΚΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ, ΠΑΛΑΣΚΑ ΜΑΡΙΑ, ΜΑΝΟΚΟΥ ΚΛΕΑ, ΣΑΡΑ ΘΑΝΑΣΗ, ΑΝΤΥΠΑ ΕΛΕΝΗ

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται

 Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση