preload
 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας
Ιαν 11 31

>

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Γλυφάδας κόβει την βασιλόπιτα της στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου  στις 6.30 το απόγευμα. Το ΕΠΑΛ βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Ιλίου και Αγαμέμνoνος και συνορεύει με τα 6α, Γυμνάσιο και Λυκειο.
Τιμώντας το έθιμο η Ένωση Γονέων προσφέρει και την δυνατότητα σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς από όλα τα σχολεία της πόλης μας να συνευρεθούν σε αυτήν την  κοινωνική εκδήλωση. Συμβάλλει το τυπικό της εκδήλωσης να καλλιεργηθούν επαφές, να αμβληθούν αντιθέσεις, να ευδοκιμήσουν συνεργασίες σχολείων, να οιοθετηθούν νέες ιδέες και σκέψεις.
Την εκδήλωση αυτή τιμούν με πολυπληθείς αντιπροσωπείες  όλη η πολιτική και πνευματική ηγεσία του δήμου μας οι οποίες αποκτούν πιο έμεση ποιοτική εικόνα για τα σχολεία.
Στην συνάντηση αυτή τιμώνται γονεις, μαθητές και εκπαιδευτικοί για την ποιοτική τους προσφορά στην αναβάθμιση της παρεχόμενης παιδείας στα σχολεία της πόλης μας . Το 3ο Γυμνάσιο  φέτος έχει την τιμητική του αφού πρόκειται να βραβευτεί και η δημοσιογραφική ομάδα του!

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται

 Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση