Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς – Αγιασμός

Οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου θα προσέλθουν στο σχολείο τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 8.00 πμ. Η είσοδος θα γίνεται μόνο από την είσοδο του 3ου Γυμνασίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η είσοδος και η παραμονή στον χώρο του σχολείου επιτρέπεται μόνο με χρήση μάσκας. Μαζί μας κρατάμε ένα από τα παρακάτω ανάλογα με την περίπτωση:

ή Πιστοποιητικό εμβολιασμού (όσοι έχουν εμβολιαστεί) ή Πιστοποιητικό νόσησης (όσοι έχουν νοσήσει το διάστημα έως και πριν 6 μήνες) ή Βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) που έχει διενεργηθεί έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση στο σχολείο εκτυπωμένη από το https://self-testing.gov.gr/ ή χειρόγραφη, με αναγραφή όμως του κωδικού και οπωσδήποτε υπογραφή του κηδεμόνα.

Οι μαθητές θα συγκεντρωθούν στην αυλή, στο χώρο του γηπέδου μπάσκετ όπου θα υπάρχει σήμανση για την περιοχή συγκέντρωσης κάθε τάξης κρατώντας αποστάσεις. Θα γίνει κατανομή των μαθητών σε τμήματα, θα μοιραστούν τα βιβλία σε όλες τις τάξεις και θα δοθούν οδηγίες για τη νέα χρονιά και το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας.

Παράλληλα, στις 8.30 πμ θα τελεστεί ο Αγιασμός με αντιπροσωπευτικό μικρό αριθμό μαθητών.

Δυστυχώς, δεν είναι δυνατή η παρουσία γονέων λόγω των μέτρων προστασίας. Θα παραστεί εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί εύχονται καλή πρόοδο και καλή σχολική χρονιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση