Κλήρωση σημαιοφόρων 2020-2021

                                                                         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10:00π.μ θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία για την ανάδειξη των σημαιοφόρων και των παραστατών του Σχολείου μας. Ανεξάρτητα με την νέα εξέλιξη , όσον αφορά τη μη πραγματοποίηση των παρελάσεων-εορταστικών εκδηλώσεων, η διαδικασία θα τηρηθεί κανονικά, όπως προβλέπεται από τις σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θα παραστούν Εκπαιδευτικοί  από το Σύλλογο Διδασκόντων, οι μαθητές που συμμετέχουν στην κλήρωση και η Διεύθυνση του Σχολείου τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας  που απαιτούνται.

Η/Ο Σημαιοφόρος με τους παραστάτες που θα κληρωθούν για την Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου, θα παραλάβουν τη σημαία από τη Διεύθυνση του Σχολείου την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 στις 9:00π.μ. στον αύλειο χώρο του Σχολείου, παρουσία των  συμμαθητών τους. Παρακαλούνται οι μαθητές/μαθήτριες να προσέλθουν με την επίσημη  στολή του Σχολείου μας.

Για την επόμενη ημέρα που θα παραστούν  ο/η Σημαιοφόρος και οι Παραστάτες στη Δοξολογία και την κατάθεση στεφάνου, θα φορούν όλοι άσπρα γάντια. Περισσότερες πληροφορίες θα σας δοθούν προσεχώς.

Η Διεύθυνση