1η Ενημέρωση Γονέων Οκτώβριος 2020

Αγαπητοί γονείς και Κηδεμόνες, έχει ήδη αρχίσει  από τους Εκπ/κούς των τμημάτων  η πρώτη ενημέρωση του μήνα Οκτωβρίου 2020. Έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί  η ενημέρωση από όλους τους Εκπ/κούς των 14 τμημάτων και θα πραγματοποιηθεί στη συνέχεια και η γνωριμία-ενημέρωσή σας με τους Εκπ/κούς Ειδικοτήτων.

Το χρονοδιάγραμμα της ενημέρωσης δίνεται από τους εκπ/κούς στους μαθητές τουλάχιστον τρεις (3) εργάσιμες ημέρες νωρίτερα για να γίνει ευκολότερος ο προγραμματισμός σας.

Τμήματα που ήδη έχουν κάνει την Πρώτη Ενημέρωση: Α1,Α2,Α3,  Β2,Γ2, Δ2 Ε1,Ε2 .

Επίσης, θα σας δοθεί η δυνατότητα να έχετε τηλεφωνική επικοινωνία-συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου εντός της πρωινής λειτουργίας μας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συναντηθείτε με τη Διοίκηση του Σχολείου ή με μέλος του εκπαιδευτικού προσωπικού θα πρέπει να υπάρχει προσυνεννόηση και κατά την προσέλευσή σας υποχρεωτικά θα κάνετε χρήση της προστατευτικής μάσκας. Κανείς γονέας / κηδεμόνας δε θα εισέρχεται στο σχολείο χωρίς προγραμματισμό.

Οι γονείς και κηδεμόνες τμήματος  που ο/η Εκπ/κός του επιθυμεί άλλον τρόπο ενημέρωσης,  θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε-συνεργαστείτε  μέσω τηλεδιάσκεψης (skype/webex) σε συγκεκριμένο χρόνο που θα σας οριστεί.

 

 

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και επιθυμούμε πάντα τη συνεργασία σας.

 

 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

2106084708 : 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

210 6081598: ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

2106012394 :ΓΡΑΦΕΙΟ Δ/ΝΣΗΣ (ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ)

mail Σχολείου : mail@3dim-vriliss.att.sch.gr