Ιούνιος – Λήξη σχολικού έτους 2021-22

summer2 2

Προγραμματισμός λήξης σχολικού έτους

  • Την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 ,θα πραγματοποιηθεί η ημερήσια εκδρομή του σχολείου μας στην κατασκήνωση <<Ο Παράδεισος του παιδιού>> στο Καπανδρίτι ώστε τα παιδιά να παίξουν και να αθληθούν.
  • Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022,εορτή του Αγίου Πνεύματος,αργία και το σχολείο μας θα είναι κλειστό.
  • Την Τρίτη 14 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η Μουσικοχορευτική Παράσταση «Τραγούδια και χοροί της πατρίδας μας», από τους μαθητές/τριες  του σχολείου μας στις 20:00 στην αυλή του σχολείου μας.  Επειδή θα χρειαστεί κατά τις πρωινές ώρες να προετοιμαστεί το σχολείο για τις εκδηλώσεις με την τοποθέτηση μικροφωνικών εγκαταστάσεων και το στήσιμο των καθισμάτων ,  θα πραγματοποιηθεί αναστροφή ωραρίου, δηλαδή δε θα γίνουν τα πρωινά μαθήματα και το Ολοήμερο. 
  • Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 θα γίνει η παράδοση των ελέγχων προόδου των Γ΄, Δ΄ και Ε΄ Τάξεων καθώς και η παράδοση των ΤΙΤΛΩΝ ΠΡΟΟΔΟΥ των Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄ και Ε΄ τάξεων και οι ΕΛΕΓΧΟΙ και οι ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ μόνο στους/στις  αποφοίτους ,μας στις 08:15-09:45 από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου στις αίθουσες των Τμημάτων. Οι μαθητές θα προσέλθουν με τους γονείς τους και θα αποχωρήσουν από τον χώρο του Σχολείου με ευθύνη των Γονέων τους.

 

  • Οι εγγραφές των αποφοίτων μαθητών στο Γυμνάσιο για το σχολικό έτος 2022-2023 πραγματοποιούνται υπηρεσιακώς.
  • Οι εγγραφές των μαθητών των υπόλοιπων τάξεων στην επόμενη τάξη για το σχολικό έτος 2022-2023 πραγματοποιούνται υπηρεσιακώς.

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους γονείς για την εξαιρετική συνεργασία, για το επίπεδο συνεννόησης και επικοινωνίας, έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλη τη σχολική μας μονάδα.

Η Διεύθυνση του σχολείου

& ο Σύλλογος Διδασκόντων