Πράσινοι Μαθητές σε Αποστολή


Ο Δήμος Βριλησσίων λαμβάνοντας υπόψιν την αξία της Ανακύκλωσης υλοποιεί μέσω του Followgreen.gr/vrilissia για τους μαθητές/τριες των δημοτικών σχολείων μία νέα δράση «Πράσινοι Μαθητές σε Αποστολή!».Στόχος της ανωτέρω δράσης, είναι τα παιδιά παρέα με τους γονείς να απασχοληθούν διασκεδαστικά και δημιουργικά στο σπίτι.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω του ειδικά διαμορφωμένου εκπαιδευτικού υλικού των “Green Missions” σε άρθρα, βίντεο και κουίζ αποκτούν γνώσεις για την ανακύκλωση και την κυκλική οικονομία, ολοκληρώνοντας στόχους και κερδίζοντας πόντους επιβράβευσης. Η συγκέντρωση των πόντων επιβράβευσης θα αθροίζεται σε επίπεδο σχολείου και η πορεία κάθε σχολείου θα καταγράφεται στην ειδική σελίδα followgreen.gr/vrilissia/contest.

Μετά το πέρας της δράσης, ο Δήμος θα επιβραβεύσει όλα τα σχολεία που έλαβαν μέρος μέσω των μαθητών και των γονέων, ενώ το 1ο σε άθροισμα πόντων σχολείο θα λάβει ένα χρηστικό δώρο για τη σχολική του μονάδα.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμβολή σας στην νέα αυτή πρωτοβουλία του Δήμου μας, για ένα καλύτερο περιβάλλον και μια πιο καθαρή πόλη για εμάς και τα παιδιά μας.

Παρακάτω θα βρείτε τις οδηγίες συμμετοχής και την επιστολή/κάλεσμα του Δημάρχου Βριλησσίων κ. Ξενοφώντα Μανιατογιάννη.
Οδηγίες συμμετοχής
Επιστολή Δημάρχου

Δήμος Βριλησσίων
#ΜένουμεΣπίτι. Εκπαιδευόμαστε δημιουργικά!