3ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων

Δράσεις και Διδακτικές Παρεμβάσεις στο Σχολείο μας!

ANAKOINΩΣΗ

Δεκ 201615
3o Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων
14-12-2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί γονείς Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και το σχολείο μας προγραμματίζει μια σειρά από δράσεις για τις άγιες αυτές ημέρες.
1) Προσπαθώντας να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη προτείνουμε όποιος θέλει από εσάς, να φέρει στο σχολείο μας παιχνίδια-βιβλία-ρούχα ,για να μοιραστούν στο Χαμόγελο του Παιδιού –Κιβωτός του Κόσμου.
2) Το σχολείο μας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη την Πέμπτη 22-12-2016 στον κινηματογράφο NOVA CINEMA ODEON στο Μαρούσι, για να παρακολουθήσουν όλα τα παιδιά μια ταινία, που προβάλλεται για πρώτη φορά εκείνη τη μέρα στη χώρα μας. Το ολοήμερο θα λειτουργήσει εκείνη την ημέρα.
3) Το μάθημα της κολύμβησης τελειώνει για τους μαθητές της Γ¨ τάξης στις παρακάτω ημερομηνίες. Γ1 – ΤΡΙΤΗ 20-12-2016 Γ2 – ΠΕΜΠΤΗ 15-12-2016 Γ3 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23-12-2016 Αυτές τις μέρες μπορούν να παρακολουθήσουν το μάθημα και οι γονείς των μαθητών στο κολυμβητήριο Χαλανδρίου, όπου θα δοθούν και αναμνηστικά διπλώματα στους μαθητές.
Τέλος σας ενημερώνουμε ότι την ΤΡΙΤΗ 20-12 2016 και ώρα 13:15 έως 15:00 θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου του 1οι τριμήνου από τους εκπαιδευτικούς των τάξεων Γ-Δ-Ε-ΣΤ, στους γονείς των μαθητών. Η συνάντηση εκπαιδευτικών και γονέων θα πραγματοποιηθεί στην αντίστοιχη αίθουσα των τμημάτων. Οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων θα ενημερώνουν τους γονείς στο γραφείο του Συλλόγου Διδασκόντων. Οι τάξεις Α και Β θα έχουν μόνο ενημέρωση τριμήνου από τους εκπαιδευτικούς. Το ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει για να μπορούν όλοι οι δάσκαλοι να ενημερώνουν τους γονείς. Οι γονικές άδειες θα δίνονται από τον δάσκαλο της τάξης. Από το νέο έτος θα λειτουργήσουμε με νέο πρόγραμμα μαθημάτων δεδομένου ότι η κολύμβηση δεν θα υφίσταται ως μάθημα.
Ευχόμαστε σε όλους εσάς καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος
Η Διεύθυνση

Αφήστε μια απάντηση

Πρόσφατα σχόλιαTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων