Αρχική » Νέα » Ανακοινώσεις » Βράβευση μαθητών/τριων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης για τη διάκριση τους στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Όσα δεν μπαίνουν στη βαλίτσα»

3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

3o elementary school logo 2022

eTwinning School Label 2023-2024

pic etwinng

eTwinning School Label 2021-2022

Ιούνιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Βράβευση μαθητών/τριων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης για τη διάκριση τους στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Όσα δεν μπαίνουν στη βαλίτσα»

 

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, βράβευσε μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας που διακρίθηκαν στον 23ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικής Δημιουργίας με τίτλο «Όσα δεν μπαίνουν στη βαλίτσα». Μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.unhcr.org/gr/mathitikos_diagonismos_2019

Μαθητές/τριες των Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων, στο πλαίσιο του μαθήματος των Εικαστικών και υπό την καθοδήγηση της κ. Τάνιας Καρακώττα, ενημερώθηκαν, προβληματίστηκαν, ευαισθητοποιήθηκαν για το προσφυγικό ζήτημα και δημιούργησαν ομαδικά πρωτότυπα εικαστικά έργα με τα οποία έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό.
Το σχολείο μας σημείωσε μεγάλη επιτυχία καθώς διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν τρεις συμμετοχές μας.

Τα έργα που διακρίθηκαν είναι των μαθητών/τριων:
• Ευγενία Γ., Χαρίσιος Μ., Μυρτώ Χ., Ιωάννης Α., Νικόλαος Γ. (Ε΄τάξη)
• Κυριάκος Β., Ιωάννης Ε., Αντώνιος Μ. (Δ΄τάξη)
• Μαγδαληνή Γκ., Νεφέλη Γ., Γαρουφαλλιά Ζωή Α., Κων/νος Β. (Δ΄τάξη)
Τα παιδιά παρέλαβαν από την Ύπατη Αρμοστεία φωτογραφικές μηχανές ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

Ευχαριστούμε την εκπαιδευτικό του σχολείου μας κ. Τάνια Καρακώττα που ανέλαβε την πρωτοβουλία, κινητοποίησε και ενέπνευσε τους μαθητές της και φυσικά ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους μικρούς μας καλλιτέχνες για τη σημαντική διάκριση αλλά και τη συμμετοχή τους.

Συγχαρητήριο μήνυμα λάβαμε κι από τον Περιφερειακό Δ/ντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας. Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό..

Η γωνιά του Βιβλίου

Η γωνιά του Βιβλίου
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση