ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Την Παρασκευή  25 Οκτωβρίου 2013  θα γίνει η σχολική εορτή της              28ης Οκτωβρίου μέσα στις αίθουσες των τάξεων. Τα παιδιά θα έρθουν το πρωί στις 8:30 και θα σχολάσουν στις  9:45.

Το ολοήμερο δε θα λειτουργήσει.

Την Δευτέρα  28 Οκτωβρίου η αντιπροσωπεία της σημαίας και ο υπεύθυνος κατάθεσης στεφάνου θα βρίσκονται στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στο Μαρκόπουλο, όπου θα γίνει η δοξολογία, στις 9:30 με την εκπαιδευτικό κυρία Κατερίνα Μαθιουδάκη. Τα παιδιά που θα παρελάσουν θα συγκεντρωθούν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου (κατάστημα  Sprider) στις 10:15 όπου θα συναντήσουν το συνοδό  εκπαιδευτικό, τον κύριο Θέμη Σολωμό. Η παρέλαση θα ξεκινήσει από το κατάστημα Sprider και θα τελειώσει στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, απ’ όπου οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους.

Σας υπενθυμίζουμε σχετικά με την ενδυμασία της παρέλασης ότι: το επάνω μέρος της ενδυμασίας είναι λευκό πουκάμισο και γαλάζια καζάκα και για τα αγόρια και για τα κορίτσια , ενώ για το κάτω μέρος σκούρα μπλε φούστα με καλσόν στο χρώμα του δέρματος για τα κορίτσια και σκούρο μπλε μακρύ παντελόνι για τα αγόρια. Τα υποδήματα θα είναι σκούρου χρώματος ή μαύρα.

Αφήστε μια απάντηση