ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου η Πέμπτη και η Έκτη τάξη του σχολείου μας επισκέφθηκαν τη Βουλή των Ελλήνων.  Θαύμασαν το ιστορικό κτήριο και γνώρισαν την ιστορία του. Στην αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος»   περιηγήθηκαν στην έκθεση για τον Χαρίλαο Τρικούπη και στην αίθουσα της ολομέλειας μαζί με τις δασκάλες των τάξεων και την ξεναγό, και συζήτησαν για τις αρχές του Δημοκρατικού Πολιτεύματος , αλλά και για τη λειτουργία και το έργο της Βουλής.  

Τα παιδιά εντυπωσιάστηκαν από την επιβλητικότητα και την αισθητική του κτηρίου και παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλη την ξενάγηση, καθώς συσχέτιζαν όσα έβλεπαν και άκουγαν με όσα έχουν διδαχθεί στα μαθήματα της Ιστορίας και της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής.

Ιδού και μερικές στιγμές της όμορφης αυτής επίσκεψης που αιχμαλωτίσαμε στις παρακάτω φωτογραφίες!

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση