ΣΚΙΑΔΕΙΑ 2023

Αγαπητοί γονείς

Σας παραθέτουμε μήνυμα του Δήμου Παιανίας και του δημάρχου κου Ισίδωρου Μάδη,σχετικά με τη διενέργεια των αγώνων δρόμου «ΣΚΙΑΔΕΙΑ» που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24/9/23.

[………]

Ο Τόπος συνάντησης θα είναι στις  9.00 π.μ. στο πάρκινγ πλησίον του 4ου Νηπιαγωγείου Παιανίας (Πλατεία Βασ. Κωνσταντίνου και Βασ. Σοφίας, στο χώρο της παιδικής χαράς).

 

Τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να έρθουν το Σάββατο 23/9/23 από τις 18.00 έως τις 22.00 στην Κεντρική Πλατεία Βασ. Κωνσταντίνου για να παραλάβουν τους αριθμούς τους για την συμμετοχή στους αγώνες.

 

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση- Pasta Party στο οποίο θα υπάρχει μουσική και δοκιμές στα αγαπημένα μας ζυμαρικά!!!view

 

 

Στις 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ οι αγώνες δρόμου «ΣΚΙΑΔΕΙΑ» στην Παιανία, στη μνήμη του Βαλκανιονίκη Αθλητή ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΙΑΔΑ, με ελεύθερη συμμετοχή σε όλες τις κατηγορίες.

 

Οι αγώνες που είχαν ακυρωθεί τα προηγούμενα χρόνια λόγω της πανδημίας του COVID, πλέον υλοποιούνται Σεπτέμβριο, μήνα θανάτου του Βαλκανιονίκη και πριν την έναρξη θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση.

 

Φορέας υλοποίησης είναι ο Πολιτιστικός – Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Παιανίας, με την πολύτιμη αρωγή αθλητικών και πολιτιστικών  φορέων της πόλης.

 

Ο Δήμος Παιανίας, επιστρέφει στο καλεντάρι των αγώνων δρόμου μετά από μικρό διάλλειμα και υποδέχεται τους φίλους του αθλητισμού σε μια διαδρομή με θέα τον Υμηττό και στοχεύει να ενταχθούν τα «Σκιάδεια» στο πρόγραμμα αγώνων του ΣΕΓΑΣ στην έναρξη μιας περιόδου με έντονη αθλητική δραστηριότητα που κορυφώνεται με τον κλασσικό Μαραθώνιο.

 

Βασική προϋπόθεση συμμετοχής είναι η υποβολή αίτησης εγγραφής. Για τους ανήλικους συμμετέχοντες αθλητές απαιτείται η συμπλήρωση της αίτηση εγγραφής στους αγώνες, από τους ασκούντες τη γονική μέριμνα και φροντίδα και συμμετέχουν με αποκλειστική ευθύνη των γονέων τους (έγγραφη συγκατάθεση γονέων).

 

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα:  https://event.athletopia.com/skiadeia2023

 

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού έχει οριστεί η Πλατεία Βασιλέως Κωνσταντίνου (Κεντρική Πλατεία Παιανίας).

 

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο και μπλουζάκι. Απονομή μεταλλίων θα γίνει στους 3 πρώτους νικητές ανά αγώνα, φύλο και κατηγορία

  • αγόρια/κορίτσια (Δημοτικού σχολείου) στα 500μ
  • αγόρια/κορίτσια (Γυμνασίου/ Λυκείου)  στα 1.700μ,
  • Ενήλικες άνδρες/γυναίκες στα 5.100μ

καθώς και στους 3 πρώτους (άνδρες και γυναίκες) της γενικής κατάταξης των 5,1 χλμ. Κύπελλο θα δοθεί στους 1ους νικητές των 5,1χλμ. Η συμμετοχή στα 1.700μ. δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και επομένως δεν θα απονεμηθούν έπαθλα για αυτόν τον Αγώνα.

 

Στους παιδικούς αγώνες (500 μ) ΔΕΝ θα γίνουν βραβεύσεις και δεν θα υπάρχουν νικητές με στόχο την συμμετοχή όλων των παιδιών στα αθλητικά δρώμενα με κεντρικό σύνθημα «Είμαστε Όλοι Νικητές». Όλα τα παιδιά θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.

 

Οι αριθμοί συμμετοχής θα δοθούν την προηγούμενη μέρα σε χώρο και ώρα που θα ενημερώσει η οργανωτική επιτροπή.

 

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην οργάνωση του αγώνα ως εθελοντές, μπορούν να στείλουν τη συμμετοχή τους στην πλατφόρμα https://event.athletopia.com/skiadeia2023 και να βοηθήσουν στο να δημιουργηθεί μια υπέροχη εμπειρία για όλους τους δρομείς!

 

Γίνετε εθελοντές και συμβάλετε στην επιτυχία αυτού του σπουδαίου γεγονότος του Δήμου μας.

 

Όλοι οι συμμετέχοντες/ουσες θα αγωνιστούν με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ζητήματα που θα προκύψουν λόγω έλλειψης προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

view1

 

ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Γραφείο Δημάρχου

 

Καραολή & Δημητρίου 38 Α

Τ.Κ. 19002

Tel.: 213 2030707

Fax.: 210 6646188

E-mail: paiania_mayor@paiania.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση