3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου

Δικτυακός χώρος έκφρασης, δημιουργίας & ενημέρωσης

DON’T LAUGHT AT ME

Οκτ 20149

Ένα σπουδαίο πρόγραμμα που ξεκίνησε κι ολοκληρώθηκε την ίδια μέρα, τη Δευτέρα 6-10-14, μας οδήγησε μέσα από μονοπάτια αθλητικά και καλλιτεχνικά στην καλύτερη γνώση των Μηνών, των Εποχών, του Χρόνου, των Δικαιωμάτων του ανθρώπου και της Διαφορετικότητας.

-Το video για τα δικαιώματα του ανθρώπου απ’τη σελίδα:< Ασκήσεις για τη διαφορετικότητα>, καθώς κι ένα δεύτερο σχετικό video με τίτλο : < Don’t laught at me >, έδωσαν το έναυσμα για μια αρκετά πλούσια συζήτηση με τα παιδιά!

– Η κα Αγγελική Τσάκωνα, η θεατρολόγος του σχολείου,μάς διάβασε με θεατρικότητα το βιβλίο : < Ένας μήνας σαν όλους τους άλλους >, της Λότυ Πέτροβιτς- Ανδρουτσοπούλου, όπου οι μήνες του Χρόνου παύουν να παίζουν με τον Φλεβάρη,γιατί είναι κουτσός…

– Στο χώρο του γηπέδου τα παιδιά με σκηνοθέτη την κα Τσάκωνα, αφού πήραν ρόλους, δραματοποίησαν την ιστοριούλα.

-Ακολούθησε παιχνίδι με οδηγό την κα Αιμιλία Τσίγκα, τη γυμνάστρια του σχολείου μας.Σκοπός του παιχνιδιού ήταν η δημιουργία ανομοιογενών ομάδων και η συνεργασία τους, ώστε να μην πέσει το μαντήλι κάτω! Στόχος, λοιπόν, η προσπάθεια και όχι ποια ομάδα θα είναι νικήτρια!

Γυρίσαμε πεζοπορώντας στο Σχολείο μας, όπου ξαπλώσαμε στα μαξιλάρια μας, ακούγοντας απ’τη Λιλιπούπολη :< 12 μήνες αθλητές >.035 037 040 043 052 066

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

http://blogs.sch.gr/3dimnafp/files/2013/05/logo.jpg

Ονειρευόμαστε ένα σχολείο που όλοι οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να αγαπήσουν τη μάθηση, να διδαχθούν υψηλές αξίες και να αναπτυχθούν διανοητικά, σωματικά, ηθικά και πνευματικά.

Αγωνιζόμαστε καθημερινά να χτίσουμε στέρεες βάσεις για την εξέλιξη των μαθητών μας, φέρνοντάς τους σε επαφή με τον κόσμο της γνώσης, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Διδάσκουμε την αγάπη, τη δικαιοσύνη, την αποδοχής της διαφορετικότητας, τη συνεργασία, τη φιλανθρωπία, την ευγενή άμιλλα στοχεύοντας να δημιουργήσουμε σκεπτόμενους πολίτες με βούληση και ιδανικά.

Η Διευθύντρια του Σχολείου
Χρύσα Β. Σαββάκη

 

 

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου βρίσκεται στην περιοχή της Πρόνοιας.

Δ/νση: Πλατεία Εθνοσυνελεύσεως,

Τηλ: 2752028193, Fax: 2752097923

E-mail : mail@3dim-nafpl.arg.sch.gr

Ιστοσελίδα: 3dim-nafpl.arg.sch.gr



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων