3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου

Δικτυακός χώρος έκφρασης, δημιουργίας & ενημέρωσης

Θεσμός Αριστείας και Ανάδειξη καλών πρακτικών. Το σχολείο μας ήταν εκεί!

Δεκ 20134

Την Παρασκευή 29/11/2013, στην αίθουσα ZACQELINE DE ROMILY του Υπουργείου Παιδείας, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης του θεσμού “Αριστεία και Ανάδειξη Καλών Πρακτικών στην Α/θμια και Β/θμια Εκπαίδευση”.

Στόχος του θεσμού της Αριστείας είναι η ανάδειξη και επιβράβευση των καινοτόμων παρεμβάσεων των εκπαιδευτικών και η δημιουργία δικτύου καλών πρακτικών, προκειμένου να αξιοποιηθούν από όλη την εκπαιδευτική κοινότητα.

Στην εκδήλωση, που συμμετείχαν οι βραβευθέντες εκπαιδευτικοί του 2011, 2012, 2013, βραβεύθηκε και η εκπαιδευτικός  κ. Μαρία Μπουτούρη για το πρόγραμμα “Δημιουργία Χαϊκού και Λίμερικ”, το οποίο υλοποιήθηκε τη σχολική χρονιά 2011-2012, με το Στ1 τμήμα του σχολείου μας.

 

aristeia1

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε limerick-haiku

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

http://blogs.sch.gr/3dimnafp/files/2013/05/logo.jpg

Ονειρευόμαστε ένα σχολείο που όλοι οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να αγαπήσουν τη μάθηση, να διδαχθούν υψηλές αξίες και να αναπτυχθούν διανοητικά, σωματικά, ηθικά και πνευματικά.

Αγωνιζόμαστε καθημερινά να χτίσουμε στέρεες βάσεις για την εξέλιξη των μαθητών μας, φέρνοντάς τους σε επαφή με τον κόσμο της γνώσης, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Διδάσκουμε την αγάπη, τη δικαιοσύνη, την αποδοχής της διαφορετικότητας, τη συνεργασία, τη φιλανθρωπία, την ευγενή άμιλλα στοχεύοντας να δημιουργήσουμε σκεπτόμενους πολίτες με βούληση και ιδανικά.

Η Διευθύντρια του Σχολείου
Χρύσα Β. Σαββάκη

 

 

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου βρίσκεται στην περιοχή της Πρόνοιας.

Δ/νση: Πλατεία Εθνοσυνελεύσεως,

Τηλ: 2752028193, Fax: 2752097923

E-mail : mail@3dim-nafpl.arg.sch.gr

Ιστοσελίδα: 3dim-nafpl.arg.sch.gr



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων