Μαθητικός Λογοτεχνικός Διαγωνισμός για μαθητές Δ,Ε, και ΣΤ Τάξεων

Το σχολείο μας συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στον μαθητικό λογοτεχνικό διαγωνισμό που διοργάνωσε το 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής , υπό τον γενικό τίτλο «Μένοντας σπίτι …»  για τους/τις  μαθητές/τριες των μεγαλύτερων τάξεων των σχολείων (Δ, Ε, ΣΤ) των Δημοτικών Σχολείων της Διεύθυνσης Α΄/θμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας . 

Σκοπός του διαγωνισμού ήταν να δοθεί στους/στις μαθητές/τριες η δυνατότητα να εκφράσουν με διάφορους τρόπους  τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα βιώματα της πρωτόγνωρης περιόδου την οποία διανύσαμε.

Η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί  του σχολείου μας συγχαίρουν θερμά τα παιδιά του ΣΤ 1 : Θεοδώρου Βανέσα,  Αυγέρη Σταύρο, Αντωνάκο Κωνσταντίνο, για τη συμμετοχή τους  στον διαγωνισμό και  ιδιαιτέρως τις δύο μαθήτριες του Στ1  Γιαννοπούλου Εβελίνα, και Κατσαβού Άννα  που έχουν διακριθεί με το πρώτο βραβείο .

Η Επιτροπή κρίσης του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού ευχαριστεί και συγχαίρει όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό και απονέμει στην κατηγορία «Ποίημα»:

Το    1ο β ρ α β ε ί ο

( εξ ημισείας )

στις μαθήτριες Κατσαβού Άννα και Γιαννοπούλου Ευαγγελία-Αικατερίνη από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μοσχάτου

       Ολόθερμες ευχές για παρόμοιες επιτυχίες και καλή πρόοδο στις μαθήτριές μας που τελειώνουν τη διαδρομή τους στο Δημοτικό Σχολείο με αυτόν τον εξαίρετο τρόπο !!

Μπορείτε να απολαύσετε τις βραβευμένες συμμετοχές των μαθητριών μας στο βιβλιαράκι που ακολουθεί…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *