3ο Δημοτικό Σχολείο Κυπαρισσίας

Ιστολόγιο 3ου Δημοτικού Σχολείου Κυπαρισσίας

Γιορτή λήξης σχολικού έτους 2023-2024

Ιούν 202412

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η φετινή γιορτή μας για τη λήξη του σχολικού έτους 2023-2024. Και τι δεν είχε το πρόγραμμα!

Η Α’ τάξη παρουσίασε το διασκεδαστικό μουσικοκινητικό πρόγραμμα “Ο Παγωτατζής“. Η Β’ τάξη συγκίνησε το κοινό με το τραγούδι “Ν’ αγαπάς” στην ελληνική νοηματική γλώσσα. Η Γ’ τάξη διασκέδασε με καλοκαιρινά παιχνίδια. Ακολούθησε η Δ’ τάξη με καλοκαιρινά ποιήματα και παιχνίδια.

Στη συνέχεια, η γιορτή μας πήρε …κινηματογραφικό αέρα! Και συγκεκριμένα αέρα παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Η Ε’ τάξη τραγούδησε τραγούδια που έχουν επενδύσει μουσικά παλιές ελληνικές ταινίες, το “Ζωγραφισμένα στο χαρτί” και το “Κέρκυρα Κέρκυρα”. Αμέσως μετά εμφανίστηκε η ΣΤ’ τάξη που πρωταγωνίστησε σε σκετσάκια βασισμένα σε θρυλικές σκηνές του ελληνικού κινηματογράφου.

Ακολούθησε η απονομή αναμνηστικών για την αποφοίτηση της ΣΤ’ τάξης από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Τα παιδιά συγκινημένα αποχαιρέτισαν πια το δημοτικό σχολείο με το τραγούδι “Imagine” και δήλωσαν έτοιμα για νέες περιπέτειες και νέα όνειρα στο γυμνάσιο.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που προσέφερε κεράσματα σε όλα τα παιδιά του σχολείου.

Εκ μέρους της Διευθύντριας και του Συλλόγου Διδασκόντων ευχόμαστε σε όλες και όλους “Καλό καλοκαίρι”!

Ραντεβού ξανά τον Σεπτέμβριο!

 

γιορτη 1 γιορτη 2 γιορτη 3 γιορτη 4 γιορτη 5 γιορτη 6 γιορτη 7 γιορτη 8

 

 

από κάτω από: Εκδηλώσεις| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γιορτή λήξης σχολικού έτους 2023-2024    

Τα σχόλια είναι κλειστά.



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων