Ενημερωτικό σημείωμα για τη λειτουργία του Ολοήμερου Τμήματος

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, παρακαλείστε όπως διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις παρακάτω βασικές οδηγίες, για την ομαλή λειτουργία των Ολοήμερων τμημάτων του σχολείου μας:

  • Η φοίτηση στο Ολοήμερο τμήμα, οφείλει και πρέπει να είναι συστηματική και καθημερινή, καθώς ο Ενιαίος Τύπος Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο. Αυτό σημαίνει, πως όσοι/ες μαθητές και μαθήτριες είναι εγγεγραμμένοι στο Ολοήμερο, συνεχίζουν τη φοίτησή τους στο σχολείο, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχετε (στην παρούσα φάση χωρίς Αναβαθμισμένο Ολοήμερο Πρόγραμμα-17:30μ.μ.)
  • Ένα παιδί με 15 συνεχόμενες απουσίες στο Ολοήμερο Τμήμα θα διαγράφεται.
  • Μπορείτε να κάνετε ανάκληση της εγγραφής του παιδιού στο Ολοήμερο Τμήμα, υπογράφοντας μία αίτηση που θα ζητήσετε από το σχολείο.
  • Η αποχώρηση από το Ολοήμερο τμήμα δικαιολογείται μόνον για λόγους υγείας ή σοβαρούς οικογενειακούς λόγους και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να έχετε συμπληρωμένη την Υπεύθυνη Δήλωση Πρόωρης Αποχώρησης, το πρωί που το παιδί έρχεται στο σχολείο. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να το τυπώσετε και να το έχει το παιδί μαζί του για να το δώσει στον δάσκαλό του την 1η ώρα.
  • Η είσοδός σας στον εσωτερικό χώρο του σχολείου δεν επιτρέπεται.
  • Σας ενημερώνουμε ότι τα φαγητά θα μπαίνουν το πρωί, με την προσέλευση των παιδιών, στα ψυγεία που διαθέτει το σχολείο και το μεσημέρι θα ζεσταίνονται σε φούρνο μικροκυμάτων. Παρακαλούμε να τοποθετείτε τα φαγητά των παιδιών σε ειδικά δοχεία, κατάλληλα για φούρνο μικροκυμάτων. Εφιστούμε την προσοχή σας, ώστε να υπάρχει πάντα στην τσάντα του παιδιού πετσέτα, κουτάλι ή πιρούνι και υγρό αντισηπτικό και μαντηλάκια καθαρισμού για τα χέρια του. Επίσης, είναι απαραίτητη η συχνή και επιμελής καθαριότητα όλων των σκευών και της τσάντας μεταφοράς που χρησιμοποιούν τα παιδιά.
  • Παρακαλούμε να τηρούνται οι ώρες αποχώρησης (15:00 ή 16:00) με τους/τις συνοδούς να είναι στην ώρα τους για την παραλαβή των παιδιών από τη βόρεια είσοδο του σχολείου.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Διεύθυνση του σχολείου στο 2842022359

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να εκτυπώσετε την αίτηση ανάκλησης εγγραφής και την υπεύθυνη δήλωση πρόωρης αποχώρησης

ΥΠΕΥΘΥΝΗ_ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

αιτηση για ανάκληση εγγραφής στο ολοήμερο