Σήμερα Τετάρτη 4 / 12 / 2024 με πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών, Διαμάντη Λαμπρινής, Παλάσκα Αθηνάς και Ξενόφου Δήμητρας μαθητές της Γ τάξης του 3ου Δημ. Σχ. Ελασσόνας επισκέφτηκαν το Περιφερειακό Τμήμα Ελασσόνας προκειμένου να ενημερωθούν για το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού !

Η εκπαιδεύτρια του τμήματος κ. Μαρία Καραγιάννη μίλησε για το έργο γενικότερα του Ε. Ε. Σ και στη συνέχεια έγινε επίδειξη πρώτων βοηθειών με απινιδωτή . Οι μικροί μαθητές/ μαθήτριες έγιναν διασώστες και είδαν πως γίνεται η μεταφορά ενός ανθρώπου που βρίσκεται σε κίνδυνο.

Οι μαθητές φέρανε στο τμήμα είδη πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες τους  ενόψει των γιορτών και  έφυγαν κατενθουσιασμένοι και γεμάτοι γνώση και εμπειρίες.

e4 e1e3