Προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών/μαθητριών

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ
3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑ 40200
Tηλέφωνο: 2493022076
Fax: 2493022076 Email: mail@3dim-elass.lar.sch.gr
Σχολικό έτος: 2023-2024
Ημερομηνία: 18/04/2024

Αγαπητοί γονείς

Σας ενημερώνουμε ότι από αύριο Παρασκευή 19 Απριλίου η βορινή είσοδος θα παραμείνει κλειστή. Η προσέλευση και η αποχώρηση των παιδιών στο 3ο Δημοτικό Σχολείο θα γίνεται αποκλειστικά από τη νότια είσοδο η οποία βρίσκεται επί της Οικονόμου, λόγω των εργασιών ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου.

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια του σχολείου

Αλεξίου Λαμπρινή

Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας

🐶Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας
Στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Σχολικής Ημέρας Φιλοζωίας η εκπαιδευτικός κ. Λαμπρινή Διαμάντη παρέδωσε στο Πάρκο Φιλοξενίας για τα αδέσποτα του Δήμου Ελασσόνας τροφές , παιχνίδια και λιχουδιές, εκπροσωπώντας τους μαθητές της, του Δ1 τμήματος του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας.
Μια εξαιρετική πρωτοβουλία που αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει μεγάλη ευαισθησία και ενσυναίσθηση από τους εκπαιδευτικούς και σμίγει με την αγνή αγάπη των παιδιών, τότε μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο, σε ένα καλύτερο μέλλον για τα αδέσποτα ζώα.
ΑΒ ΑΓ ΑΔ ΑΖ

Πρόγραμμα Etwinning της Δ τάξης του σχολείου

Η Δ τάξη του σχολείου μας υλοποιεί για τη σχολική χρονιά 2023 – 2024 πρόγραμμα Etwinning  με τίτλο ” Lets play together” . Οι χώρες που συμμετέχουν είναι : η Ελλάδα, η Τουρκία, η  Ισπανία, η  Γερμανία και η Μολδαβία. Μέσα από το πρόγραμμα αυτό  οι μαθητές και οι  μαθήτριες μαθαίνουν να συνεργάζονται, έρχονται σε επαφή με μαθητές από άλλες χώρες και  αναπτύσσουν τη δημιουργικότητά τους.

play