Προγραμματισμός λειτουργίας Ολοήμερου Προγράμματος για το 2019-20

Σας ενημερώνουμε ότι στο Ολοήμερο Πρόγραμμα εγγράφονται:

α) οι μαθητές των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες, κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα.

β) οι μαθητές, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως,  πολύτεκνοι/τρίτεκνοι/μονογονεϊκές οικογένειες, γονείς με χρόνιες παθήσεις, κά.

Επισημαίνουμε ότι η φοίτηση των μαθητών του Ολοήμερου Προγράμματος και της Πρωινής Ζώνης θα πρέπει να είναι συνεχής. H αποχώρηση των μαθητών πραγματοποιείται αυστηρώς στις 15:00 ή στις 16:00, σύμφωνα πάντα με την αρχική αίτηση εγγραφής. Η φοίτηση διακόπτεται όταν ο μαθητής συμπληρώσει 15 συνεχόμενες απουσίες, που δε δικαιολογούνται από ιατρική γνωμάτευση, όταν ο γονέας/κηδεμόνας του ζητήσει διακοπή της φοίτησης με γραπτή αίτησή του ή όταν δεν επικαιροποιήσει την εγγραφή του μαθητή κατά το 2ο 15νθήμερο του Νοεμβρίου και το 1ο 15νθήμερο του Φεβρουαρίου.

Σε περίπτωση υποβολής εκπρόθεσμης αίτησης εγγραφής στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, απαιτείται η γραπτή έγκριση του οικείου Διευθυντή Π.Ε. και μόνο για λόγους που κρίνονται ιδιαίτερα σοβαροί.

 

Πρωινή Ζώνη

Εφόσον διαπιστωθεί σχετική ανάγκη (δηλώσουν δηλαδή συμμετοχή τουλάχιστον 10 μαθητές, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι και φοιτούν στο Ολοήμερο Πρόγραμμα), μπορεί να συγκροτηθεί και τμήμα Πρωινής Ζώνης (7:00-8:00), για υποδοχή (7:00-7:15) και ώρα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων (7:15-8:00).

Οι γονείς/κηδεμόνες  που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Ολοήμερο Πρόγραμμα και στην Πρωινή Ζώνη, θα πρέπει ως την Παρασκευή 7-06-2019 να έχουν καταθέσει συμπληρωμένο στο Σχολείο το έντυπο «ΔΗΜΟΤΙΚΟ-ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ», προσκομίζοντας ταυτόχρονα τα απαραίτητα σε κάθε περίπτωση δικαιολογητικά.

Το έντυπο της αίτησης-δήλωσης εγγραφής χορηγείται από το Σχολείο ή μπορεί να εκτυπωθεί και εδώ:

«ΔΗΜΟΤΙΚΟ-ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ»

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.