Διάθεση ηλεκτρονικού εξοπλισμού από τη σχολική μονάδα για την υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Διάθεση ηλεκτρονικού εξοπλισμού από τη σχολική μονάδα για την υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

    Την  17η Μαρτίου 2021, το 3ο Δ.Σ. Χολαργού παρέλαβε ηλεκτρονικό εξοπλισμό (πέντε -5- tablets) για την υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

    Η Διευθύντρια της σχολικής μονάδας, μετά από συνεννόηση με τον οικείο Σύλλογο Διδασκόντων, τα μέλη του οποίου εξέφρασαν τη γνώμη τους αποφάνθηκε σε ποιον/α, κατά προτεραιότητα μαθητή/τρια της σχολικής μονάδας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ΥΑ αποδοχής της δωρεάς, θα διατεθεί κάθε ηλεκτρονική συσκευή για προσωρινή χρήση, προκειμένου να διευκολυνθεί η υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Η απόφαση ελήφθη με βάση κοινωνικά και άλλα κριτήρια, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται ιδίως το χαμηλό εισόδημα, η ανεργία γονέων/κηδεμόνων, η ιδιότητα μέλους μονογονεϊκής, πολύτεκνης, τρίτεκνης ή ορφανικής οικογένειας, οι ειδικές δυσκολίες μάθησης ή οι εξαιρετικές επιδόσεις μαθητή/τριας.

    Οι γονείς/κηδεμόνες, στων οποίων τα παιδιά θα διατεθεί ο εν λόγω ηλεκτρονικός εξοπλισμός, θα ενημερωθούν άμεσα από τη Δ/νση του 3ου Δ.Σ. Χολαργού προκειμένου να τον παραλάβουν.

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Δρ Δημακοπούλου Μαρία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων