Λήξη σχολικού έτους

2ο – 3ο Δ.Σ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

       Αγαπητοί γονείς,

 Κατόπιν απόφασης των Συλλόγων Διδασκόντων, την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο σχολείο για να παραλάβουν τη βαθμολογία του Γ΄ τριμήνου (Γ΄-Δ΄-Ε΄-ΣΤ΄ τάξεις) και τους Τίτλους Προόδου – Σπουδών (Α΄-Β΄-Γ΄-Δ-Ε΄-ΣΤ΄τάξεις) από τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων τους, ως εξής:

    Η Α΄ομάδα μαθητών/τριών, που την 1η εβδομάδα ήρθαν στο σχολείο Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή, από 8.15 έως 9.00 π.μ. και  θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων τους.

    Η Β΄ομάδα μαθητών/τριών, που την 1η εβδομάδα ήρθαν στο σχολείο Τρίτη–Πέμπτη, από 9.30 έως 10.15 π.μ. και θα αποχωρήσουν, επίσης, με ευθύνη των γονέων τους.

    Οι γονείς των μαθητών/τριών, που απουσιάζουν δικαιολογημένα από το σχολείο μπορούν να  παραλάβουν τους Ελέγχους Β΄ και Γ΄ τριμήνου καθώς και τους Τίτλους, προσερχόμενοι στο σχολείο τη Δευτέρα 29 Ιουνίου από τις 9.00 έως τις 11.00 π.μ., τηρώντας τα μέτρα προστασίας.

    Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι οι μαθητές/τριες πρέπει να κρατήσουν τα βιβλία της φετινής χρονιάς προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν εκ νέου τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Καλό καλοκαίρι

Οι Δ/ντριες των σχολείων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων