Αγώνες Καλαθοσφαίρισης – “Αθλητική Άνοιξη” 2016

Το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 διεξήχθησαν στο κλειστό του Παπάγου, οι αγώνες καλαθοσφαίρισης δημοτικών σχολείων.

Η ομάδα των αγοριών του σχολείου μας αγωνίστηκε με την ομάδα του 1ου Δημοτικού σχολείου Παπάγου, την οποία νίκησε με σκορ 8-5 και πέρασε στην επόμενη φάση των ημιτελικών, όπου έχασε από μια εξαιρετικά δυνατή ομάδα του 3ου Δημοτικού Παπάγου με σκορ 24-7.

Η ομάδα των κοριτσιών αγωνίστηκε για την πρώτη θέση με την ομάδα του 4ου Δημοτικού Χολαργού.

Τα κορίτσια αγωνίστηκαν μέχρι τελευταία στιγμή, με ηγέτη την Ιωάννα, αλλά δεν τα κατάφεραν και χάνοντας με σκορ 10-14, κατέκτησαν τη δεύτερη θέση.

Στην ομάδα των αγοριών συμμετείχαν από την ΣΤ΄οι:

Κόκκορης Κωνσταντίνος ,  Ευταξιόπουλος Πάνος ,  Μιχελακάκης Λάμπρος ,  Σούλκου Λούις , και οιbasket2

Σράντερ Νικόλας ,  Κολοκούρης Βαγγέλης , Βασιλείου Αναστάσης ,  Ρωμανός Μάνος και Θεοδωράκος Γιάννης ,  από την Ε΄.

Στην ομάδα των κοριτσιών συμμετείχαν οι μαθήτριες της ΣΤ΄:

Καλογεροπούλου Ιωάννα ,  Καντζελή Μαρίνα , Μπόνου Αριάδνη ,  Φασουλά Περσεφόνη , Κουκούτση Δέσποινα ,  Τσιαχρή Κωνσταντίνα , Ψυχάρη Θεοδώρα ,  Κασιμάτη Ανδριάννα και Μπέσσα Λίλα.

ATTE4LCH 2016-04-09 13.49.52

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση