«Ο Λιάκος και η Βασίλω»

Την Πέμπτη 4/6/2015 πραγματοποιήθηκε απ’το 3ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού στο Δημαρχείο της πόλης μας, θεατρική παράσταση με τίτλο «Ο Λιάκος και η Βασίλω» όπου πήραν μέρος μαθητές απ΄την Ε΄τάξη (Ε1 & Ε2) του σχολείου (φιλική συμμετοχή είχαν και 2 μαθήτριες της Β΄τάξης και ένα παιδί απ’την Γ΄τάξη).

Η καθηγήτρια Αγγλικών Μαρία Βίτσα έγραψε το πρωτότυπο σενάριο και έκανε και την σκηνοθεσία της παράστασης. Η κα Άννα Κανάκη, μουσικός έντυσε την παράσταση με τραγούδια των παιδιών.

Επίσης η υπεύθυνη του προγράμματος της ευέλικτης ζώνης Μαρία Βίτσα οργάνωσε επίσης και έκθεση στο φουαγιέ του θεάτρου με θέμα «Παραδοσιακά αντικείμενα και φορεσιές». Τα αντικείμενα τα έφεραν μαθητές της Ε΄τάξης αλλά και δάσκαλος όπως η κα Αγγελική Τζιώτη, η οποία κατασκεύασε και μια χειροποίητη στολή, η κα Μαρία Κουτρουμπή, ο κος Νίκος  Δανόπουλος, ο κος Χρήστος Καλογερόπουλος.

 

Ευχαριστούμε επίσης την κα Τζιώτη, την κα Κουτρουμπή και την κα Μεταξά για το «στήσιμο» της έκθεσης στο φουαγιέ. Ευχαριστούμε τον κο Κουκούτση Ιωάννη για τις συνεννοήσεις που έκανε για τις στολές των αγοριών.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών των Ε1 και Ε2 τάξεων καθώς και τον κο Νίκο Κοντογεώργο, μπαμπά της Σοφίας Κοντογεώργου, για το κόντρα πλακέ, πάνω στο οποίο έγινε μια ζωγραφιά αλλά και το ξύλινο στήριγμα για την χειροποίητη παραδοσιακή στολή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων