Συγκέντρωση ειδών για το Πάσχα

Ανακοινώσεις

Σας ενημερώνουμε ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου συγκεντρώνει αγαθά πρώτης ανάγκης, με σκοπό να καλύψει άμεσες ανάγκες επιβίωσης σε κατοίκους του Δήμου Χαλανδρίου, οι οποίοι διαβιούν στο όριο της φτώχειας. Επίσης, το Χαμόγελο του Παιδιού συγκεντρώνει αγαθά πρώτης ανάγκης, με σκοπό να καλύψει ανάγκες διαβίωσης των παιδιών που φιλοξενεί στις δομές του.

Η σχολική κοινότητα του 3ου Δημοτικού Σχολείο Χαλανδρίου ανταποκρινόμενη στα αιτήματα για βοήθεια, πιστεύοντας σταθερά και ακλόνητα στην αξία της αλληλεγγύης και της προσφοράς, θα συγκεντρώσει και σε αυτές τις γιορτές τα είδη που οι ίδιοι οι μαθητές μας με τις οικογένειές τους θα προσφέρουν.

Σας παραθέτουμε ενδεικτική λίστα προϊόντων που θα συγκεντρωθούν για το σκοπό αυτό:

  • Συσκευασμένα είδη τροφίμων: γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, κακάο, κρέμες αραβοσίτου, λάδι, ρύζι, σάλτσα ντομάτας, μπισκότα, κρουασάν, αλάτι, ξύδι, μπαχαρικά, όσπρια, μέλι, μερέντα, μαρμελάδα, πουρέ, δημητριακά, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες και βρεφικά γάλατα, αλεύρι, ζάχαρη, χυμοί, καφέδες κάθε είδους, συσκευασμένα πασχαλινά κουλουράκια
  • Είδη βρεφικής φροντίδας: πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα
  • Είδη προσωπικής φροντίδας: σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες
  • Είδη υγιεινής και οικιακής χρήσης: χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, σακούλες απορριμμάτων, απορρυπαντικά πλυντηρίου, μαλακτικά ρούχων, καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, χλωρίνη, διαφανής μεμβράνη, λαδόκολλα, γάντια μιας χρήσης
  • Ηλεκτρικός εξοπλισμός και είδη οικιακής χρήσης
  • Ιματισμός, ένδυση και υπόδηση
  • Παιχνίδια, σχολικά είδη και βιβλία.

Στις τρεις τελευταίες κατηγορίες, εάν πρόκειται για μεταχειρισμένα είδη, παρακαλούμε να είναι πλυμένα, να έχουν απολυμανθεί και να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Παρακαλείσθε, η παράδοση των ειδών να γίνεται στο σχολείο καθημερινά από τις 8:00 μέχρι τις 13:10, από την Τρίτη 16 Απριλίου 2024 μέχρι και την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024.

Με την ευχή η όποια προσφορά σας να επιστρέψει στις οικογένειες σας πολλαπλάσια!

 

Από τη Διεύθυνση