Μαθητικοί Λογαριασμοί ΠΣΔ 2023-24

Χωρίς κατηγορία

Mε αφορμή τη συζήτηση που έγινε στη δια ζώσης συνάντηση της 13ης Σεπτεμβρίου 2023 μεταξύ της Διεύθυνσης του Σχολείου και του Συλλόγου Γονέων, σχετικά με τους μαθητικούς λογαριασμούς του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ) και προκειμένου να έχουν όλοι οι μαθητές/τριες τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τις παρεχόμενες από το ΠΣΔ ηλεκτρονικές υπηρεσίες, ενημερώνουμε ότι:
Οι λογαριασμοί μπορούν να μεταφερθούν από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό χωρίς να δημιουργηθούν νέοι.
Οι λογαριασμοί των παιδιών που φοίτησαν στο 3ο Νηπιαγωγείο Χαλανδρίου έχουν ήδη μεταφερθεί στο σχολείο μας. Κάποιοι λογαριασμοί λείπουν. Για να βεβαιωθείτε παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Διεύθυνση.
Στην περίπτωση μαθητών/τριών που φοιτούν στην Α’ τάξη, έχουν δημιουργήσει στο παρελθόν μαθητικό λογαριασμό στο ΠΣΔ και δεν προέρχονται από το 3ο Νηπιαγωγείο Χαλανδρίου, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το σχολείο προέλευσης και να ζητήσετε να γίνει μεταφορά του λογαριασμού στο σχολείο μας.
Για όλους τους μαθητές/τριες που είχε δημιουργηθεί στο παρελθόν λογαριασμός στο ΠΣΔ θα πρέπει να ελεγχθεί η δυνατότητα σύνδεσης σε αυτόν. Προκειμένου να γίνει ο έλεγχος αυτός, μπορείτε να προσπαθήσετε να συνδεθείτε στην Κεντρική Υπηρεσία Πιστοποίησης Χρηστών του ΠΣΔ χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σύνδεσης (Όνομα Χρήστη και Κωδικό) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://sso.sch.gr/login
Σε περίπτωση που έχετε χάσει τα στοιχεία σύνδεσης παρακαλείσθε να ακολουθήσετε την διαδικασία ανάκτησης στοιχείων που θα βρείτε στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: https://register.sch.gr/password/reset_password/
Εάν δεν έχει δημιουργηθεί ποτέ λογαριασμός στο ΠΣΔ επισκεφθείτε την παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: https://register.sch.gr/students/ . Επειδή κατά τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού θα χρειαστεί ο Αριθμός Μητρώου που έχει ο/η μαθητής/τρια, αν δεν τον γνωρίζετε, δείτε προηγούμενο έλεγχο προόδου ή επικοινωνήστε με το σχολείο μας.
Για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2106811564 ώστε να λύσουμε το πρόβλημα.

Από τη Διεύθυνση