Επίδοση ελέγχων προόδου α’ τριμήνου

Ανακοινώσεις

Αγαπητοί Γονείς/Κηδεμόνες των μαθητών του Σχολείου μας,

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 θα γίνει η επίδοση των ελέγχων α΄ τριμήνου για τις τάξεις Γ, Δ, Ε και ΣΤ. Η επίδοση θα γίνει δια ζώσης από τις εκπαιδευτικούς του σχολείου προς τους γονείς των μαθητών/τριών μας στις 13.20 στις αίθουσες διδασκαλίας τους.

Το ολοήμερο πρόγραμμα θα λειτουργήσει κανονικά. Για τον λόγο αυτό, εάν υπάρχουν μαθητές που δεν θα αποχωρήσουν στις 13.15 ή δεν θα παρακολουθήσουν το ολοήμερο, θα πρέπει να βρίσκονται μαζί με τους γονείς τους σε όλη τη διάρκεια παραμονής τους στο σχολείο.

Εξαιτίας της έξαρσης των ιώσεων, της γρίπης και του Covid-19, παρακαλούμε οι γονείς:

• να εισέρχονται στις τάξεις με βάση τη σειρά προτεραιότητας

• να κρατούν μεταξύ τους αποστάσεις

• να φορούν προστατευτικές μάσκες και

• να είναι σύντομοι στη συνομιλία τους με τις δασκάλες.

Όπου απαιτείται επιπλέον χρόνος συνομιλίας παρακαλούνται οι γονείς να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τις εκπαιδευτικούς ή να ορίζουν δια ζώσης συναντήσεις στο σχολείο κατόπιν συνεννόησης.

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων θα βρίσκονται στο γραφείο εκπαιδευτικών και στον εξωτερικό χώρο γύρω από αυτόν.

Οι γονείς των μαθητών/τριών των τάξεων Α και Β ενημερώνονται τηλεφωνικά από τους/τις εκπαιδευτικούς όπως ισχύει με βάση το μηνιαίο πρόγραμμα τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Παρακαλούμε για τη συνεργασία σας και την τήρηση των παραπάνω με γνώμονα την ασφάλεια όλων των μελών της σχολικής μας κοινότητας.

Από τη Διεύθυνση